Steg af bussen: Ældre kvinde røvet

Den 80-årige blev frarøvet smykker og taske, da hun var steget af bussen fredag i den københavnske bydel

Politiet efterlyser vidner, der kan lede det på sporet af en eller flere gerningsmænd, der fredag aften røvede en ældre kvinde i det nordvestlige København.

Den 80-årige kvinde blev passet op bagfra cirka klokken 23:40, efter at hun var steget af bussen på Frederikssundsvej tæt på Præstekærvej og Astrupvej i Brønshøj.

Hun blev holdt fast og frarøvet sin taske og sine smykker. Kvinden var ikke i stand til efterfølgende at give et signalement af den eller dem, der røvede hende.

Det oplyser Københavns Politi.

- Vi er interesserede i at tale med vidner, der har været i nærheden. Hvis nogen har oplevet noget mistænkeligt, opfordres de til at ringe 114, siger central efterforskningsleder Gunnar Nørager fra Københavns Politi.

Opfordringen er både rettet mod personer, der har været i området ved Frederikssundsvej, Præstekærvej og Astrupvej op til midnat fredag aften, og buspassagerer, der har kørt med bus 5A ind mod byen.

- Det er en alvorlig sag. Man skal ikke være i fare for at blive overfaldet eller røvet, når man færdes på gaden, siger Gunnar Nørager.

Offeret er blevet behandlet på skadestuen, men er ikke kommet alvorligt til skade.