Stjal pyntenisser for stort beløb: 67-årig kvinde sigtet

Selvom julen først står for døren om små ni uger, så en 67-årig kvinde fra Lille-Skensved sig ikke for god til at nappe julepynt med hjem

Følg Krimi

Tirsdag klokken 15.12 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om butiktyveri. Og selvom det lød som en hverdags-forseelse, fik det alligevel vagtchefen til at spidse ører.

Personalet fra et supermarked kunne nemlig fortælle, at en kvinde havde taget 20 pyntenisser fra forretningens vindfang.

Pyntenisserne havde hun anbragt i en papkasse i en indkøbsvogn, som blev kørt ud til en bil på parkeringspladsen. Kassen med nisserne blev læsset ind i bilen, hvorefter kvinden gik retur til vindfanget, hvor hun tog nogle andre varer, indtil personalet kom hende i møde.

Varerne blev dog sat retur, men kvinden kørte fra stedet i en bil med nisserne. Personalet nåede at aflæse bilens nummerplade, og da politiet senere dukkede op på bilejerens adresse, blev de stjålne pyntenisser til en samlet værdi af 1000 kroner fundet.

En 67-årig kvinde fra Lille-Skensved blev sigtet for butikstyveri af pyntenisserne, som politiet efterfølgende kørte retur til supermarkedet.

Så er julefreden da sikret indtil da.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+