Større biljagt på Fyn: Audi flygtede fra politiet

En kontrol i Odense endte i en større politijagt, da føreren af en Audi nægtede at standse for politiet

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Fyns Politi har tirsdag aften været ude på en større biljagt, da en Audi A6 nægtede at holde ind til siden for kontrol på Dalumvej i Odense. Biljagten startede klokken 19:45, da føreren af Audien nægtede at stande for politiet.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelse.

Herefter satte politiet ind efter bilen med flere politibiler, mens jagten fortsatte rundt i den sydlige del af Odense. På flere tidspunkt ræsede både politi og Audi afsted ved høje hastigheder, forklarer politiet i pressemeddelelsen.

Biljagten endte i en større rundkørselsbro hen over den Fynske Motorvej, hvor føreren af Audien kørte ind i en modkørende bil. Herefter anholdt politiet ham. I pressemeddelelsen beskrives det, at ingen kom til skade under biljagten.

Hvorfor Audien blev udvalgt til kontrol i første omgang vil vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, ikke komme ind på.:

- I henhold til færdselsloven er det vores ret - og nogle gange også vores pligt - at udføre kontrol af biler og førere. At tjekke om de har kørekort, om de er påvirkede eller lignende, og det var det man ønskede at gøre med denne bil, men han nægtede at stoppe, forklarer vagtchefen.