Stoppet af hjælpsomme betjente: Tåbelig bilist endte med fem sigtelser

En sigtelse blev til to sigtelser, blev til tre sigtelser, blev til fire sigtelser, blev til fem sigtelser

Den var helt gal torsdag aften 8. november i Arden i Nordjylland, da en patrulje stoppede en 30-årig billist, der ikke havde lys på sin trailer.

En patrulje kørte på Terndrupvej i byen, hvor de bemærkede en forankørende bil, der ikke havde lys på den påmonterede trailer, skriver Nordjyllands Politi i deres døgnrapport fra torsdag.

De hjælpsomme betjente valgte at stoppe bilen for at gøre føreren opmærksom på problemet.

Men i forbindelse med at de slog nummerpladen op i deres system, var der noget, der ikke stemte. Nummerpladerne hørte nemlig til en anden bil.

Det fik betjentene til at udspørge billisten om, hvad det nu var for noget, og da de i samme ombæring ville se hans kørekort, kom føreren af bilen til kort. Hans kørekort var blevet frakendt.

Under samtalen med den 30-årige bilist bemærkede betjentene samtidig, at han virkede påvirket. Det var der en god forklaring på, fortalte han. Han tager nemlig amfetamin hver dag.

Manden blev derefter anholdt, sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, uden gyldigt kørekort, i en bil med stjålne nummerplader, med en ikke-indregisteret trailer.

Derudover fandt politiet efter en ransagning af bilen amfetamin i midterkonsollen. Det gav en yderligere sigtelse i for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Hvad den 30-årige bilist ender med at må punge op med oplyses ikke.

Fængslet mand flygtede fra hospital: Gik formentlig ud ad ulåst dør

Heltemodige kvinder: Stoppede stangstiv lastbilchauffør på dansk motorvej

Fireårig dreng bankede på døren: Så blev han truet med en økse