Annonce:
Annonce:

Stor eftersøgning: Mand spottet halvnøgen på overvågning - fundet i sommerhus

Midt- og Vestsjællands Politi søgte her til morgen efter en mand, de frygtede var kommet i problemer til havs

Annonce:
Følg Krimi

Opdateret kl. 9.10: Midt- og Vestsjællands Politi har nu fundet manden i et sommerhus i Havneby Ved Sjællands Odde. Manden var i god behold, men havde skrammer fra i går aftes, hvor en ambulance kørte ham hjem, efter han havde 'tumlet rundt' i byen oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

En 71-årig mand nyder tilsyneladende sin ferie i et sommerhusområde ved Havneby i Vestsjælland i fulde drag. I hvert fald tyder meget på, at manden i går var så beruset, at han glemte sit tøj med ID og andre personlige ejendele ved en container i byen.
Artiklen fortsætter under billedet.

Omkring kl. 19 samme dag blev manden, der til daglig bor i Nordsjælland, fanget på det lokale supermarkeds overvågning kun iført underbukser. Tøjet blev her til morgen fundet af en lokal beboer, der kontaktede politiet.

Annonce:

- En lokal borger gjorde det helt rigtige og ringede til os, da vedkommende fandt tøjet. Det kunne have været en vinterbader, der var kommet galt afsted eller måske et selvmordsforsøg, så vi fik fat i både og en helikopter til at eftersøge ejermanden, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Havde 'tumlet' rundt
Politiet fik dog hjælp fra uventet kant, og så var manden hurtigt fundet i god behold.

- Nogle kvikke ambulancereddere kunne genkende mandens tøj, efter de havde kørt ham hjem i går. Den 71-årige havde tumlet rundt i byen og pådraget sig nogle skrammer, så en borger tilkaldte en ambulance. Hvorvidt han var beruset, ved jeg ikke, men det kunne tyde på det.

- Men redderne kunne altså genkende tøjet, så vi kørte ud til sommerhuset og fandt manden i god behold, siger Martin Bjerregaard.

Den 71-årige blev ikke kørt på skadestuen og kan ifølge politiet tage vare på sig selv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: