Annonce:
Annonce:

Stor politiaktion mod bander: Flere sigtes for alvorlig kriminalitet

De blev anholdt i en koordineret indsats tirsdag morgen

Annonce:
Følg Krimi

16 blev anholdt, og 11 skal fremstilles i grundlovsforhør, flere af dem sigtet for alvorlig personfarlig kriminalitet, efter en storstilet koordineret aktion mod bandemiljøet i Jylland og på Sjælland, der startede tirsdag morgen og først blev afsluttet her til eftermiddag.

De anholdte er alle tæt relateret til eller medlem af en bandegruppering på Indre Nørrebro. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om Loyal To Familia, men det ønsker politiinspektør Flemming Madsen fra Særlig Efterforskning Øst ikke at bekræfte.

Der er foretaget mere end 30 ransagninger, og blandt sigtelserne er også bedrageri og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer - en række forhold er af ældre dato.

Annonce:

Nordsjællands Politi fortæller, at de har foretaget ransagninger på 18 lokaliteter i Helsingør og Kokkedal og anholdt tre personer med relation til bandemiljøet, der alle fremstilles i grundlovsforhør i morgen.

De 18 lokaliteter består af både lagerrum, privatboliger samt butikker og virksomheder, og SKAT har derfor også deltaget i dele af dagens aktion.

LIGE NU: Stor aktion mod bandemiljøet

Her har de blandt andet fundet skarp ammunition, ulovlige slagvåben samt diverse dokumenter og andre interessante effekter.

- Vi har stadig snøren ude efter flere personer, som vi ikke har truffet under dagens aktion, men som vi er kraftigt på udkig efter. Derfor kan jeg af hensyn til efterforskningen ikke blive alt for konkret med, hvad de tre skal sigtes for, fortæller politiinspektør Lau Thygesen fra Nordsjællands Politi og fortsætter:

Annonce:

- Det er nogle interessante genstande, som vi har fundet, og de vil nu indgå i vores videre efterforskning. Vi vender ikke det blinde øje til banderne, selvom der ikke har været voldelige sammenstød i bandekonflikten i en kortere periode. Banderne deltager stadig i både utryghedsskabende og ulovlige aktiviteter, og derfor vil vi fortsætte med at holde fokus på dem. De kan godt indstille sig på lignende aktioner i den nærmeste fremtid, slutter Lau Thygesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: