Stor politiaktion: Otte anholdt

En stor koordineret indsats har resulteret i anholdelser af otte mænd

Følg Krimi

En større koordineret politiaktion tirsdag morgen og formiddag har resulteret i anholdelsen af i alt otte mænd fra Nordjylland.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet omfattede aktionen 20 adresser i hele politikredsen, hvor de otte mænd i alderen 25 til 44 år blev anholdt. De sættes alle i forbindelse med omfattende indbrud mod villaer, lejligheder og enkelte forretninger.

Ved de mange tyverier i området er der blevet stjålet designermøbler, værktøj, vin og elektronik for flere millioner.

De mange anholdelser blev samlet under en aktion, der blev døbt 'Operation Marksmen'. Der er ifølge politiet tale om flere forskellige sager, som alle er blevet efterforsket i længere tid.

Udover at beslaglægge formodede tyvekoster, har politiet også beslaglagt hash, kokain og doping.

Flere gerningsmænd i kikkerten
Anholdelserne skete efter, at man har fundet spor på de forskellige gerningssteder.

- Disse spor har ledt mistanken hen på specifikke gerningsmænd, og det er dem, som vi har foretaget anholdelse af i dag, siger politikommissær Sune Myrup i pressemeddelelsen.

Politiet havde i forbindelse med sagerne i alt 15 gerningsmænd i kikkerten, og de er derfor stadig genstand for politiets efterforskning.

- Vi søger stadig efter de sidste personer, og min forventning er, at der i kommende tid kommer til at ske yderligere anholdelser, siger han.

Politiet håber, at de med dagens aktion kan begrænse sommerens mange indbrud, fordi de kriminelle ved, at politiet er på sporet af dem.

- Afslutningen på sommeren skæmmes for de borgere, der kommer hjem fra ferie til et indbrudsramt hus. Jeg håber, at vi med dagens aktion har sendt et signal til indbrudsmiljøet, der bidrager til et fald i sommer-indbrud, siger Sune Myrup.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+