Stor politiaktion på Sydfyn: Specialister tilkaldt

Politiet og sikkerhedsfolk er massiv til stede ved boligblokke i Svendborg

Opdateret 16.44

Fyns Politi har sammen med andre myndigheder siden middag afviklet en politiforretning i en lejlighed i Jægermarken i Svendborg.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

'Efterforskningen udspringer af en sag omkring et indbrud, hvor politiet under efterforskningen stødte på nogle mistænkelige ting i en lejlighed. Da der var tvivl om, hvorvidt disse ting kunne udgøre en fare ved flytning, blev EOD og Kemisk Beredskab tilkaldt til assistance for at undersøge fundet. Undersøgelserne er nu afsluttet, og der var ikke tale om fund, der kunne udgøre en fare', skriver politiet.

Indsatsen er nu overgået til en efterforskningssag for Fyns Politi. 

To personer er anholdt i indbrudssagen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

En ejendom i bebyggelsen Jægermarken i det østlige Svendborg var tirsdag eftermiddag i politiets fokus.

Her var myndighederne rykket talstærkt ud.  Politiet fik følgeskab af folk fra Kemisk Beredskab, Hærens Sprængningstjeneste og den såkaldte Hazmat-indsats, der identificerer gasser, væsker og faste stoffer, skriver fyns.dk.

Vagthavende ved Fyns Politi, Lars Thede, fortalte til det fynske regionalmedie, at man var ved at undersøge en lejlighed i forbindelse med en anden sag.

- Vi har fundet noget i forbindelse med en efterforskning, som vi ønsker at undersøge nærmere. Vi er ikke oppe i det røde felt, men vi er nødt til at have nogle specialister til at hjælpe os med, hvad det er, vi står overfor, siger Lars Thede.

Det store opbud rykkede ud i Jægermarken omkring klokken 14, og adgangsvejene til den sidste boligblok var spærret af i knap tre timer. Der var ingen beboere, der blev evakueret fra området.