Stor redningsaktion i nationalpark: 26 personer fanget i sky

En stor gruppe teenagere har været forsvundet i en nationalpark i Wales. De er nu fundet i god behold

Redningsarbejderne mener at have lokaliseret de 24 personer, der formentlig er fanget i en sky. Foto: Google Maps.
Redningsarbejderne mener at have lokaliseret de 24 personer, der formentlig er fanget i en sky. Foto: Google Maps.

Opdatering 18.27: Ifølge ITV News har helikopteren spottet den hidtil forsvundne gruppe. Helikopteren har ikke mulighed for at lande i området, og redningsfolk forsøger derfor nu at bane sig vej frem til teenagerne.

Ifølge BBC har ambulancefolk udtalt, at man har kørt 26 personer til undersøgelse på Ystradgynlais Community Hospital. Ingen af dem menes dog at have alvorlige skader.

--

En stor gruppe af teenagere er forsvundet i nationalparken Brecon Beacons i det sydlige Wales. Det skriver flere engelske medier, heriblandt BBC.

- Vi har fået meldinger om, at en gruppe børn er forsvundet, fortæller en talskvinde for Dyfed-Powys Politi ifølge ITV News.

Politiet fik alarmen, om at de 20 mennesker var blevet væk, klokken 13 lokal tid. Sammen med tre redningshold arbejder politiet nu på at finde de forsvundne teenagere.

- Jeg kan bekræfte, at tre bjerg-redningshold er blevet tilkaldet for at finde en gruppe af 20 savnede skolebørn i Dan yr Ogof-området, har en talsmand for et af de tre redningshold sagt ifølge ITV News.

Politiet har dog endnu ikke bekræftet antallet af de forsvundne personer.

Mark Moran, der arbejder for Central Beacons Mountain Rescue fortæller til BBC, at man formentlig har lokaliseret den store gruppe teenagere, men at gruppen er fanget i en sky.

Han fortæller samtidig, at teenagerne er spredt i fire grupper med seks personer i hver, og at man har været i telefonisk kontakt med de unge mennesker, der er af sted uden en voksen.

Teenagerne kommer alle fra England, og der er netop blevet sendt en helikopter af sted for at hjælpe redningsarbejderne med at finde gruppen på 20 personer.

Opdateres..

1 af 3 Breacon Beacons ligger i det sydlige Wales. Foto: SWNS.
2 af 3 Foto: Google Maps
3 af 3 Redningsarbejderne mener at have lokaliseret de 24 personer, der formentlig er fanget i en sky. Foto: Google Maps.