Storesøster tiltalt for sexmisbrug af 13-årig: Jeg ville se hvor langt hun ville gå

25-årig kvinde hævder, at det var hendes 13-årige halvsøster, der tog nøgenbilleder af sig selv og tilbød mand at komme for at have sex med dem begge

En 25-årig kvinde nægter sig ved Retten i Nykøbing Falster skyldig i at have udsat sin lillesøster for forskellige former for seksuelt misbrug. Foto: Per Rasmussen
En 25-årig kvinde nægter sig ved Retten i Nykøbing Falster skyldig i at have udsat sin lillesøster for forskellige former for seksuelt misbrug. Foto: Per Rasmussen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224@eb.dk (alm. takst)

En 25-årig kvinde fra Nykøbing Falster erkender, at det var hende, der tog initiativ til, at både hun selv og hendes 13-årige halvsøster barberede kønsdelene, men til gengæld nægter hun, at hun tog billeder af lillesøsteren og sendte en lummer snapchat-besked til en mandlig bekendt med beskeden 'Dejlige (pigens navn - red.) er kun 14 år'.

Det er mandag kommet frem i Retten i Nykøbing Falster, hvor den 25-årige lille og noget buttede kvinde sidder tiltalt for forskellige former for seksuelt misbrug af sin egen lillesøster. Misbruget er sket i perioden mellem 27. februar i år, hvor lillesøsteren kun var 13 år, og indtil 22. marts, hvor pigen var fyldt 14 og betroede sig til sin mor om, hvad der foregik.

Hun brugte min telefon
Om episoden, hvor en mandlig bekendt til den 25-årige modtog intime billeder af den unge pige, sagde hun i retten, at lillesøsteren alene kendte ham, fordi hun på et tidspunkt ved et tilfælde havde set et intimt billede af manden på den 25-åriges telefon.

- Han var en, jeg skrev med engang. Vi udvekslede billeder af seksuel karakter. Det er hende selv, der har sendt billeder via Snapchat. Det har hun gjort, fordi hun ville have opmærksomhed. Hun brugte tit min telefon. Hun fik først sin egen i konfirmationsgave, sagde den 25-årige.

Det var også lillesøsteren, der ifølge hende opfordrede manden til at komme og have sex med de to den pågældende dag klokken 17.

- Når jeg opfordrede hende til, at vi barberede os, så var det, fordi jeg ville se, hvor langt hun ville gå. Jeg ville prøve hende af. Men jeg kunne ikke have sex med en fremmed, fordi jeg havde angst, sagde hun også.

Manden dukkede aldrig op som aftalt.

Jeg sagde stop
Den 14-åriges storesøster nægtede på samme måde, at hun på et tidspunkt hjalp sin lillesøster med at bruge en dildo.

- Jeg viste hende, at jeg havde en. Og hun tog den og tog den ned under dynen. Men jeg sagde 'stop. Give den til mig igen', forklarede den 25-årige.

At der siden er dukket billeder op hos den mandlige bekendte, er ifølge den 25-årige, fordi hendes lillesøster selv har sendt billederne.

I retten fortalte den 25-årige, at hun indtil retssagen altid har haft et godt forhold til sin lillesøster, selv om de ikke har boet sammen, siden de var helt små.

- Vi lavede mange ting sammen. Hun fortalte mig sine hemmeligheder. Vi lavede altid sjov og ballade, sagde den 25-årige, som nægter alle de forhold, som hun er tiltalt for.

Den 25-årige og lillesøsteren har ikke samme mor. Det kom frem i retten, at de to først rigtigt kom til at lære hinanden at kende sidste år. Og da først den 25-årige fik sit eget kollegieværelse i Nykøbing, begyndte lillesøsteren at komme i flere weekender.

Misbruget foregik på den 25-årige kvindes kollegieværelse i Nykøbing F. Googlemaps
Misbruget foregik på den 25-årige kvindes kollegieværelse i Nykøbing F. Googlemaps

Lå i samme dobbeltseng
En af weekenderne var ifølge anklageskriftet i februar/marts, hvor den 25-årige havde en 26-årig mandlig kammerat på besøg, som er en anden end den, der modtog intime billeder af pigen. Ifølge anklageskriftet havde den 26-årige fuldbyrdet samleje med pigen, mens den 25-årige lå i samme dobbeltseng og så på, ligesom kvinden skulle have instrueret sin lillesøster om, hvordan hun skulle gøre.

- Vi lå i samme seng og så film. Jeg lå inderst. Han i midten. Og min lillesøster yderst. På et tidspunkt sendte han nogle øjne til mig. Og jeg gik på toilettet. Da jeg kom tilbage 15 minutter senere, havde de næsten intet tøj på. Så havde de været sammen, sagde den 25-årige.

- Jeg havde ikke fortalt, hvor gammel hun var. Når hun var hos mig, tog hun makeup på og andet tøj. Hun så lidt ældre ud, end hun er.

Den 25-årige nægtede, at hun skulle have overværet sin lillesøster have sex med den mandlige kammerat. Og at hun skulle have givet sin lillesøster løbende gode råd om, hvordan hun skulle gøre for at tilfredsstille manden.

- Jeg tænkte ikke over, at jeg skulle have ringet til hendes mor, da jeg fandt ud af, at de havde haft sex. Det var rigtigt dumt af mig ikke at gøre. Men jeg begyndte selv på den slags i samme alder. Jeg tænkte nok, at det var meget normalt, fortsatte hun i retten.

Mand dukkede ikke op
Også den 26-årige mand er tiltalt i sagen, men han dukkede slet ikke op under retssagen. Dommer Anne Bundgaard besluttede, at sagen skulle afvikles uanset. Den 26-årige er modsat pigens storesøster alene tiltalt for at have haft samleje med pigen.

Retten i Nykøbing behandler på mandag en usædvanlig sag, hvor en 25-årig kvinde er tiltalt for at se passivt til, mens hendes kæreste havde sex med hendes mindreårige lillesøster. Foto: Per Rasmussen Krimi Tiltale: Kvinde så på mens kæresten havde sex med mindreårig lillesøster

- Da han fandt ud af hendes alder, valgte han at gå med det samme. Han tog af sted. Bagefter var hun glad. Hun var forelsket i ham, sagde den 25-årige til mandens forsvar.

Det kom frem i retten, at lillesøsteren valgte at betro sig til sin mor, fordi hun var bange for, at hun var blevet gjort gravid. Inden hun gik til sin mor, snakkede hun med sin storesøster i telefonen.

- Jeg fortalte hende, at vi aldrig ville komme til at se hinanden igen, hvis hun fortalte til sin mor, at hun havde været sammen med ham. Jeg undrede mig heller ikke, at politiet bankede på min dør, sagde den 25-årige.

Dommer irettesatte tilhørere
I retten var dukket fem personer fra lillesøsterens side af familien frem. Flere gange under den 25-åriges forklaring vendte enkelte øjne og kom med mishagsytringer, og det fik på et tidspunkt dommeren til at bede dem om at tie stille.

- Det er så uforståeligt, hvad der er sket. Sagen har gjort, at der slet ikke er nogen, der vil tale med hende igen, sagde en af lillesøsterens familiemedlemmer i en pause til Ekstra Bladets udsendte.

Af hensyn til muligheden for at identificere pigen har Ekstra Bladet valgt ikke at nævne navnet på familiemedlemmet.

Tre vidner skal her til eftermiddag afgive forklaring i retten. Det er pigens mor, personen, der anmeldte sagen til politiet, og den mand, der modtog intime billeder på sin telefon. Manden var også på et tidspunkt sigtet i sagen, men politiet har droppet sigtelsen mod manden, fordi politiet er af den opfattelse, at han ikke kunne have forhindret, at billederne blev sendt til ham.

Der falder dom i sagen på torsdag.