Stort indkøbscenter i København evakueret

Fisketorvet i København er tidligere på aftenen blevet evakueret. Det skabte ifølge vidner vild panik

Tidligere på aftenen blev Fisketorvet i København evakueret.

Det oplyser flere gæster i det københavnske indkøbscenter til Ekstra Bladet.

Via det populære indkøbscenters højtaleranlæg lød beskeden kort før klokken 19, at folk skulle søge mod udgangene, da centret skulle evakueres.

Det skabte ifølge Nicoline Holmberg Stumpe, der sammen med en veninde spiste aftenmad på cafeen Dalle Valle, vild panik.

- Folk rejste sig op og løb mod udgangene og fortsatte med at løbe, da de var kommet ud, fortæller hun.

For at komme til udgangen, skulle Nicoline og en veninde ned af en rulletrappe, men det blev besværliggjort af de opskræmte aftenshoppere og restaurant-gæster.

- Shopperne skubbede hinanden ned af rulletrapperne og svingdørene blev blokeret, fordi folk forsøgte at presse sig ud af dem, og det skabte bare yderligere panik.

Udenfor stod flere og græd.

- Det føltes rigtigt ubehageligt, fordi alle folk var i panik, og man ikke rigtigt kunne komme ud derfra, fordi dørene var blokeret, siger Nicoline.

Hos Fisketorvet forsikrer man, at det skyldes en teknisk fejl.

- Der har været tale om en teknisk fejl, og vi har fulgt de nødvendige sikkerhedsprocedurer i centret. Vores kunder og ansattes sikkerhed har altid vores højeste prioritet, og vi åbner i morgen på normal vis, lyder det fra Helle García Korndal, Senior Commercial Manager for Fisketorvet, Fisketorvet – Copenhagen Mall i en skriftlig kommentar.

Københavns Politi eller Brandvæsen kendte mandag aften ikke til evakueringen.