Stribevis af uheld på motorveje skabte massiv kø

Mandag morgen er der sket flere uheld på motorveje omkring Københavnsområdet, hvilket tidligere på morgenen skabte store køer

Her er de seks hyppigste årsager til uheld på de danske veje.

Mandag morgen skete der en række uheld på motorveje omkring Københavnsområdet, hvilket skabte store køer.

Blandt andet var det ene spor på E20, E47 Køge Bugt Motorvejen fra Køge mod Avedøre mellem Greve C og Greve N spærret tidligere på morgenen. Der er dog åbnet for trafik igen.

Også på Rute 21 fra Roskilde mod Ballerup ved Høje Taastrup C og Motorvejskryds Ballerup skete der mandag et uheld. Her kunne man forvente op til 30 minutters forlænget rejsetid.

Det oplyser Vejdirektoratet på sin hjemmeside.

Københavns Vestegns Politi fortæller til Ekstra Bladet, at der har været stribevis af trafikuheld fra morgenstunden, men det skulle ikke være noget alvorligt.

- Vi har haft op mod syv uheld her til morgen, men det skulle ikke være så slemt igen. Umiddelbart er der ingen personskade, siger vagthavende hos Københavns Vestegns Politi Torben Wittendorff.

Ligeledes har der været et uheld på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning mellem rute 26 Ishøj Strand og rute 25 Vallensbæk. Her skulle der ligeledes ikke være kommet nogen personer til skade, men højre spor er spærret, fortæller Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Flere uheld
På E20 Fynske Motorvej fra Odense mod Middelfart mellem Vissenbjerg og Aarup er der ligeledes sket et uheld mandag morgen, hvilket skabte massiv kø og en forlænget rejsetid op til 20 minutter. Der er igen åbnet op for alt trafik.

I Østjylland på Rute 15 Djurslandmotorvejen fra Hornslet mod Aarhus N mellem Lystrup og Skejby skete der også et uheld. Her var højre spor spærret mandag morgen. Ifølge Østjyllands Politi skulle det ikke være noget slemt. Ingen personer er kommet til skade ved uheldet.