Stukket i ryggen af mand med djævlemaske

HJEMMERØVERI: 67-årig mand overfaldet af ukendt mand i sit hjem i Horsens

En ældre mand fra Horsens oplevede, hvad der må have været som et uhyggeligt mareridt, da han blev udsat for et hjemmerøveri lidt efter klokken tre i nat. Overfaldsmanden var iført en djævlemaske og talte et sprog, som det 67-årige offer ikke forstod.

Sagen har været under efterforskning siden de tidlige morgentimer, og indtil nu tegner der sig et hændelsesforløb, hvor den 67-årige mand blev opsøgt af en ukendt mand på førstesalen i sit eget hjem på Nørrebrogade 34 i Horsens klokken cirka 03.18.

Krimi Beboer kvæstet under hjemmerøveri

Under sin flugt fra gerningsmanden blev den 67-årige stukket to gange i ryggen med en ukendt genstand. Gerningsmanden beskrives som en mand af udenlandsk af udséende, 175 centimeter høj, almindelig af bygning, iført blå bukser og en trøje, der var mørkere. Overfaldsmanden bar en djævlemaske.

Den skræmte, 67-årige flygtede ned i kælderen i huset til en bekendt, som efterfølgende kørte ham på skadestuen.

- Vi ved ikke, om gerningsmanden talte gebrokkent dansk eller et udenlandsk sprog, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Ekstra Bladet.

67-årig var i livsfare

I forbindelse med anmeldelsen lidt efter klokken fire i morges blev det oplyst, at den 67-årige mand var i livsfare, men hans tilstand er nu stabil, og han er uden for livsfare.

Gerningsmanden flygtede ud af hoveddøren til Nørrebrogade 34 i Horsens i tidsrummet omkring klokken cirka 03.20-03.30. Sydøstjyllands Politi efterforsker sagen og gerningsstedet er undersøgt med politiets teknikere, ligesom den forurettede mand og flere vidner er blevet afhørt.

Hjemmerøverierne skete i henholdsvis Brønshøj og på Nørrebro i København. Foto: Google Maps Krimi Hjemmerøvere jagtede ofre på datingsider

Undersøgelserne og afhøringerne i sagen har ikke givet nogen klar indikation af motivet og heller ikke konkrete bud på en gerningsmand. Sagen efterforskes som et forsøg på hjemmerøveri.

- Jeg ved for lidt om sagens detaljer til at kunne forklare, hvorfor vi efterforsker den som et hjemmerøveri og ikke drabsforsøg, men det kommer selvfølgelig altid an på omstændighederne og muligvis også på, hvor offeret blev ramt, da han blev stukket, siger Svend Pedersen.

Sydøstjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra vidner, som har set eller bemærket noget omkring Nørrebrogade 34 i Horsens i tidsrummet mellem klokken 03.15 og 04.00.

Hvis du har set noget eller ved noget, kan du ringe til Sydøstjyllands Politi på telefon 114.