Annonce:
Annonce:

Stukket mindst 60 gange: To løsladt i drabssag

En ung kvinde og en ung mand er blevet løsladt i forbindelse med drabet på en 53-årig mand, der blev fundet dræbt i sit rækkehus i Vordingborg - en er fortsat varetægtsfængslet

Politiet undersøger en skov ikke langt fra, hvor en 53-årig mand blev fundet dræbt

Annonce:
Følg Krimi

Efter at have siddet varetægtsfængslet i månedsvis er to unge blevet løsladt i forbindelse med drabet på en 53-årig mand, der 4. oktober sidste år blev fundet dræbt med mindst 60 knivstik i sit hus i Vordingborg.

De to løsladte i sagen er en kvinde på nu 21 år og en mand på 22 år. En nu 19-årig mand sidder fortsat varetægtsfængslet.

Det bekræfter anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Susanne Bluhm over for Ekstra Bladet.

- Sigtelserne er opretholdt, oplyser hun videre.

Alle tre har nægtet sig skyldige, siden de blev anholdt i en koordineret aktion og fremstillet i grundlovsforhør.

Forsvareren for den 19-årige, der fortsat er varetægtsfængslet for drabet, Henrik Dupont, har ingen kommentarer til, at hans klient nu er den eneste sigtede i sagen, der fortsat er bag tremmer.

Annonce:

Henrik Dupont oplyser samtidig, at sagen fortsat er under efterforskning.

Fundet af kollegaer
Den 53-årige mand blev fundet dræbt af to kollegaer mandag morgen 4. oktober sidste år. De undrede sig over, at han ikke var mødt op på arbejde som sædvanligt.

Derfor kørte de hjem til hans lille, idylliske hus, hvor de gjorde det brutale fund.

Efter flere døgns intens efterforskning blev de tre unge anholdte og fremstillet i grundlovsforhør. Her var den nu løsladte 21-årige kvinde og den 22-årige løsladte mand tydeligt påvirkede af situationen med trætte, hævede øjne og uglet hår.

Den yngste sigtede, som fortsat er varetægtsfængslet, virkede mere rolig og fattet.

Overskåret hals
De tre personer er sigtet for i forening at have stukket den 53-årige mand ihjel med mindst 60 knivstik forud for søndag 2. oktober klokken 19.45.

Annonce:

Offeret fik skåret sin hals delvist over med en kniv på ikke under otte centimeter, og ifølge sigtelsen blev de mange knivstik primært påført omkring hals, nakke, brystkasse og arme.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev den dræbte sidst set i live lørdag 1. oktober 2022, da han spiste aftensmad med sine tre voksne børn.

- Han havde fortalt mig om en aftale, som han havde sent lørdag aften, efter han havde spist med sine børn. Mig bekendt mødte han aldrig op, har en kammerat til det 53-årige offer tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

Politiet har siden holdt kortene tæt ind til kroppen, og det har været sparsomt med informationer i sagen.

Der har hidtil været nedlagt et navneforbud, hvorfor Ekstra Bladet har været afskåret fra at beskrive den nære relation mellem offer og de drabssigtede.

Læs mere om sagen her: Ven efter drab: - Noget må være gået helt galt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: