Succes-restaurant i brand: Store dele ødelagt

En stor brand hærgede torsdag restaurant Flammen i Kolding

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

Flammen i flammer.

Store dele af restaurant Flammen i Kolding brændte torsdag ned. Det fortæller vagtchef Martin Rasmussen hos Sydøstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi kommer hurtigt derned, og der er ikke nogen til stede i restauranten. Branden bliver hurtigt slukket, og vi kender ikke brandårsagen endnu, fortæller vagtchefen.

Lige nu er det svært for at bedømme, hvor kraftig branden har været, da ilden netop er blevet slukket. Men der kan være tale om store skader.

- Der var meget brand dernede, siger Martin Rasmussen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 9.35.

Familieforetagende
Restaurant Flammen har de seneste år udviklet deres buffetkoncept fra at ligge i en afsides landsby i Sønderjylland til en landsdækkende kæde.

- Vi har ekspanderet en del i det forgangne år med fire nye restauranter og arbejder på endnu en restaurant i centrum af København og én i Sønderborg. Og så har jeg netop været syd for grænsen for at kigge på lokaler, siger adm. direktør Elias Grøftholdt Tychsen, der pt. råder over 11 restauranter og mere end 800 ansattem, til Finans.dk

Flammen direktør Elias Grøftholdt Tychsen. (Polfoto)
Flammen direktør Elias Grøftholdt Tychsen. (Polfoto)

Ifølge Elias Grøftholdt Tychsen kommer Restaurant Flammen ud af 2015 med et meget positivt resultat. Årsregnskabet for 2015 er ikke godkendt endnu, men viser et plus i restaurantkæden, der sidste år landede et overskud på 18,5 millioner kroner.

1 af 4 (Foto: Anders Brohus)
2 af 4 (Foto: Anders Brohus)
3 af 4 Flammen direktør Elias Grøftholdt Tychsen. (Polfoto)
4 af 4 (Foto: Anders Brohus)