'Sugar-daddy' dømt for voldtægt af 16-årig pige: Sendte billede til pigens far

En 36-årig mand er dømt for voldtægt

- Jeg kender én, der kender din søster. Vil du gerne, at alle fra studiet ser, hvad du render og laver med gamle mænd, og ser alle beskederne om penge for sex?

Sådan skrev den nu 36-årige mand og 'sugar-daddy' til den dengang 16-årige pige, som han nu er dømt for at have voldtaget.

Der er ikke tale om voldtægt i traditionel forstand, men om såkaldt voldtægt ved ulovlig tvang. Det fremgik af kendelsen ved Retten i Horsens, hvor den 36-årige blev idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Sendte billede til pigens far
Den dømte voldtægtsmand og den nu 18-årige pige mødte hinanden i 2015 via dating-siden sugardating.dk. Dengang var pigen 16 år, men udgav sig for at være 18.

Gennem dating-siden aftalte de at mødes. De aftalte desuden, at de kunne have sex, hvis gnisten var der, og at pigen kunne få 5000 kroner for god sex og oprigtig interesse. De mødtes nogle gange i en kort periode, hvorefter pigen afbrød kontakten. Den 36-årige forklarede i retten, at det frustrerede ham, at hun ikke svarede på hans beskeder.

Efter at pigen havde ignoreret ham i en måned, sendte han et billede til pigens far af han og pigens korrespondance, hvor det fremgik, at hun ville få 5000 kroner for sex. Herefter truede han med at sende billedet til flere i pigens omgangskreds.

Ubetinget fængsel
Den dømte mand står nu til at skulle ind at sidde i et år og tre måneder, da straffen for voldtægt er ubetinget fængsel. Han skal derudover betale sagens omkostninger samt 30.000 kroner til pigen i erstatning.

Efter en kort snak med sin forsvarer valgte han at anke dommen til landsretten.