Super-Brians søn: Min far elsker mig selv om jeg er et fjols

30-årige Steffen Nielsen nægter fortsat at have haft noget med afpresning og trusler at gøre

Her kan du se interviewet med Steffen Nielsen. (Video: Per Rasmussen)

Se interviewet med Steffen Nielsen herover artiklen

- Jeg har næsten otte sager sammenlagt med det hele.

Sådan siger Steffen Nielsen til Ekstra Bladet umiddelbart efter, at han endnu en gang er blevet dømt i en retssag. Fredag gjaldt det en sag om afpresning, trusler og hashkørsel ved Retten i Næstved, og Steffen Nielsen føler egentlig ikke, at han er særligt jagtet af lokalbefolkningen i Korsør og af politi og domstole, selv om han er søn af hele Danmarks bokse-Brian.

Til gengæld kan medierne godt være lidt efter ham, fornemmer han.

- Jeg kan mærke nu, at det løber lidt efter mig. Det er altid værd at rive op i, lige så snart jeg roder mig ud i et eller andet, og det gør jeg jo tit jo, siger han.

Steffen Nielsen er med på, at otte sager, som alle handler om det samme - vold, trusler og afpresning - er med til at give ham og ikke mindst hans familie et blakket ry.

- Min far siger, at jeg er et fjols. Men han elsker mig jo, siger Steffen Nielsen til Ekstra Bladet.

Steffen Nielsen har arvet sine store overarme fra sin far, men hvor faren især har brugt sine kræfter på kanvassen, så har sønnen tilsyneladende haft sværere ved at holde næverne i ro uden for ringen. (Arkivfoto: Per Rasmussen/Polfoto) Krimi Super-Brians søn tiltalt for afpresning og trusler: Det er synd for min gamle far

Truede mand med sit jern
Det var i december, at Steffen Nielsen sammen med to andre yngre mænd ifølge den nye dom opsøgte en mand på en adresse i Korsør for at gøre ham opmærksom på, at han skyldte 10.000 kroner. Retten har fundet det bevist, at Steffen Nielsen blandt andet skulle have sagt 'jeg har mit jern med, og jeg er ikke bange for at bruge det, hvis jeg møder dig i byen'.

Steffen Nielsen hævder selv, at han har otte domme, som han har samlet sammen over de sidste 8-9 år. (Foto: Per Rasmussen)
Steffen Nielsen hævder selv, at han har otte domme, som han har samlet sammen over de sidste 8-9 år. (Foto: Per Rasmussen)

Senere, da Steffen Nielsen i januar afsonede en kortere straf i Sønder Omme Statsfængsel for trusler mod en kvinde, skulle han have bedt en medindsat, der var i besiddelse af en mobiltelefon, om at sende sms-beskeder til manden om at trække den politianmeldelse tilbage, som han havde indgivet mod Steffen Nielsen. Senere blev der sendt tre sms-beskeder fra den medindsatte til mandens mor, hvor de blev opfordret til at trække anmeldelsen tilbage 'for deres eget bedste'.

Det er altså, hvad Steffen Nielsen er blevet dømt for i den nye sag sammen med to mindre forhold om kørsel i hashpåvirket tilstand. Og Steffen Nielsen nægter sig stadig skyldig.

Brian Nielsen kommer til Danmark om et par uger, og så vil han tale et alvorsord med sin søn. (Foto: Jacob Jørgensen) Krimi Bokse-Brian efter dom til søn: Jeg giver ham en skideballe

Kan vente skideballe fra far
Brian Nielsen har tidligere fredag fortalt Ekstra Bladet, at han kommer hjem til Danmark 22. april. Her skal han egentlig forberede et boksestævne på Frederiksberg i den efterfølgende weekend, men Brian Nielsen har tænkt sig at tage til Korsør for at tale med sin søn, som kan forvente at få en skideballe.

Er Steffen ikke ved at være for gammel til, at det giver mening som far at give ham en skideballe?

- Det kan man jo se, at han ikke er, siger Brian Nielsen og understreger, at han ikke kender tilstrækkeligt til den netop afviklede retssag til, at han kan sige, hvad der er op og ned.

Brian Nielsen er tidligere dukket op, når hans søn har været tiltalt i retten, men i denne sag blev han væk alle tre dage. (Foto: Per Rasmussen)
Brian Nielsen er tidligere dukket op, når hans søn har været tiltalt i retten, men i denne sag blev han væk alle tre dage. (Foto: Per Rasmussen)

Steffen Nielsen har anket den seneste dom på de fire måneders ubetinget fængsel, så den skal behandles i landsretten på et senere tidspunkt. Steffen Nielsen blev efter dommen ved Retten i Næstved løsladt. Han har siddet varetægtsfængslet siden 8. februar. Hvis han også bliver dømt i landsretten, risikerer han igen at komme i fængsel for at afsone en eventuel reststraf.

- Jeg er selvfølgelig aldrig helt uskyldig, men jeg har i hvert fald ikke gjort det, og nu har jeg anket, siger Steffen Nielsen til Ekstra Bladet.