Svensk medie: Dette fund førte til liget af Lisa

Det var fundet af et eller flere af Lisas beklædningsdele, der var afgørende for, at man fandt liget af den unge pige, skriver svensk medie

Se video fra området, hvor Lisa blev myrdet. Hun var forsvundet i fem dage, før hun blev fundet.

Mordet på den 17-årige svenske pige Lisa Holm er stadig præget af stor mystik, og politiet har nærmest været hermetisk lukkede om omstændighederne, der førte til den unges pige død.

Det svenske medie Aftonbladet kan dog nu afsløre, hvad frivillige fra Missing People fandt fredag aften, hvilket senere førte til, at Lisas lig blev fundet.

Aftonbladet har talt med en politikilde, der fortæller, at man fandt en eller flere af  Lisa Holms beklædnings-dele fredag aften, og at det var afgørende for, at den unge kvindes lig blev fundet.

(Privatfoto) Krimi Lammet af sorg: Læs venindernes gribende afsked med Lisa

Lisa Holm blev fundet død natten til lørdag. (Privatfoto) Krimi Lisa-drabet: Politiet har afspærret nyt område

Oplysningerne er dog ikke blevet bekræftet fra officiel hold, og pressetalsmand fra organisationen vil ikke kommentere de nye oplysninger over for Aftonbladet.

Arbejder mod tiden
To mænd og en kvinde blev anholdt fredag nat. De to mænd er drabsmistænkt, mens kvinden er mistænkt for at have dækket over deres forbrydelse.

Lørdag kom det frem, at de to mand er fra Litauen, og at de arbejder som håndværkere på en gård i Blomberg.

Den svenske avis Expressen skrev søndag aften, at de to litauiske mænd er brødre, og at den ene af brødrene er kendt af det litauiske politi.

Blomster tæt ved caféen, hvor Lisa arbejdede. (Foto: Rumle Skafte/Privatfoto) Krimi Sigtet kvinde arbejdede samme sted som Lisa

Krimi Advokat anmeldt i Lisa-sagen

Ifølge avisen er brødrene 31 og 35 år, og den 34-årige kvinde, der også er anholdt i sagen, skulle angiveligt også være fra Litauen og gift med den ene af brødrene. Det har hun skrevet på sin Facebook-profil, som Expressen har fundet frem til.

De anholdte er endnu ikke sigtet i sagen, idet anklageren ikke mener, at der endnu er nok beviser. Senest tirsdag klokken 12 skal de to mænd og den ene kvinde fremstilles for en dommer og derfor arbejder politiet nu mod tiden for at skaffe de afgørende beviser, der kan føre til en sigtelse og varetægts-fængsling.