Svensk models mareridt: Blev holdt fanget og mishandlet i seks måneder

En 23-årige svensk model blev lørdag reddet ud fra en lejlighed i det nordlige Milano. Den svenske skønhed siger, at hun gennem seks måneder er blevet holdt fanget i lejligheden, hvor hun blandt andet er blevet tortureret og voldtaget

Den 23-årige svenske kvinde har været fanget siden september (Foto: AP/Arkivfoto)
Den 23-årige svenske kvinde har været fanget siden september (Foto: AP/Arkivfoto)

En 23-årig svensk piges drømme om en stor modelkarriere i mode-mekkaet Milano viste sig at udvikle sig til et sandt mareridt, da hun blev kidnappet af, hvad hun troede var hendes agent.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

I lørdags befriede italiensk politi den 23-årige kvinde, da naboer havde hørt kvindeskrig fra en lejlighed lidt nord for den italienske modehovedstad.

Da politiet ankom til lejligheden åbnede den 42-årige mandlige beboer af lejligheden og forklarede i døren, at han havde haft en mindre batalje med sin kæreste.

Politifolkene insisterede dog på, at kigge ind i lejligheden og det var her man fandt den gennembankede, hårdt forkomne og chokerede svenske kvinde.

Lokket på Facebook
Efter sin befrielse har kvinden fortalt til politiet, at hun under de seks måneder i fangenskab blev udsat for blandt andet tortur og voldtægt af den 42-årige mand.

Da politiet kom ind i lejligheden, skulle den 42-årige ifølge det italienske medie La Reubblica have advaret kvinden på engelsk mod at sladre til politiet.

En trussel den 23-årige dog overhørte og dermed kunne seks måneder i helvede ophøre.

Kvinden har forklaret til politiet, at manden lod som om, han var agent og kontaktede hende via hendes Facebook profil.

Under påskud af, at kunne skaffe hende modeljobs for kendte modebrands, lod den smukke 23-årige sig lokke til Milano. Men efter ankomsten til modebyen lokkede manden hende til sit hjem, hvor hun indtil i lørdags altså var spærret inde.

Tidligere kendt af politiet
I følge norske VG er manden tidligere dømt for en lignende forbrydelse.

Det skulle være gået ud over en 18-årig gammel kvinde fra Hviderusland.

For ikke at blive opdaget denne gang, lod den 42-årige mand svenskeren snakke med sin familie via Skype, så de ikke skulle mistænke, der var noget galt.

Samtalerne foregik dog på engelsk, så den gale mand kunne overvåge, hvad der blev sagt.