Svenske Madelene fundet dræbt i skov: Politi finder nyt spor i sagen

Der kan været et gennembrud på vej i drabssagen om den 29-årige mor til to Madelene - politiet har fundet en bus, som kan kobles til drabet

Den 29-årige forsvandt den 6. november. (Privatfoto)
Den 29-årige forsvandt den 6. november. (Privatfoto)

Lørdag har politiet fået et nyt spor i sagen om drabet på den 29-årige mor til to - Madelene - der blev fundet dræbt i en skov i Upplands Väsby i Stockhom for to uger siden.

Madelene forsvandt i november, og sagen bliver nu efterforsket som en drabssag. Den lokale avis Marsta skriver, at svensk politi har fundet en minibus, der angiveligt kan knyttes til drabet.

Avisen skriver, at politiets teknikere nu skal gennemgå minibussen minutiøst for at sikre eventuelle spor af den 29-årige mor til to. 

Madelenes lig blev fundet i skov: Her er politiets spor

Det lokale svenske politi ønsker ikke at fortælle, hvordan de mener, at køretøjet kan knyttes til deres efterforskning, men bekræfter over for Aftonbladet, at de har beslaglagt et køretøj i deres efterforskning.

Talsmanden fra det lokale politi vil dog hverken fortælle, hvor man fandt minibussen, og hvad man har fundet i den.

Forsvandt sporløst
Madelene er sidst set i live den 6. november og blev senere meldt savnet i både Sverige og Norge.

- Det er meget ulig hende. Hun er en person, der kan lide at blive set, og hun ville ikke have taget nogen som helst steder hen uden at fortælle os det, har Madelenes mor, Susanne, tidligere fortalt Aftonbladet.

Lig fundet i skov: 29-årig mor frygtes myrdet

Politiet har også opereret med en mistænkt mand, der angiveligt har forladt landet.

Ifølge Expressen er et af deres hovedspor en mand, som er mistænkt for grov krænkelse af Madelene.

- Det er et af de spor som indgår i efterforskningen, og en af de personer, som er interessante. Men der er flere andre, der også er interessante. I en efterforskning kan man ikke låse sig fast på et spor eller en person - du er nødt til at arbejde åbent, sagde Katarina Lenter, der leder politiets undersøgelse af sagen, for få dage siden til Expressen.