Svinede ambulancefolk til: Her er hendes dom

En kvinde der efterlod en grov besked på en ambulance, der holdt foran hendes hus, har erkendt sig skyldig i at forstyrre den offentlige orden

Når der holder en bil og spærrer foran ens hus, kan man godt blive irriteret og få lyst til at ligge en rigtig vred seddel. Men hvis det er en ambulance, der holder i vejen, skal man måske lige tænke sig om en ekstra gang.

Det ved den 26-årige Kirsty Sharman fra den britiske by Staffordshire nu. Hun har nemlig i dag, tirsdag, erkendt sig skyldig i at forstyrre den offentlige orden. Det har resulteret i en bøde på 120 pund, som svarer til omkring 1010 kroner.

Det skriver Sky News.

Katie Tudor lagde billedet af seddelen på Twitter. Foto: SWNS Samfund Ambulancefolk svinet til: - Fjern jeres bil fra mit hus

Det var denne seddel, der mødte ambulancefolkene.

(Artiklen fortsætter under billedet)

'Hvis denne bil er til nogen anden end nummer 14, har I ingen ret til at parkere her. Jeg er ligeglad med, om hele gaden er ved at kollapse. Flyt nu din bil fra mit hus.' FOTO: WMAS/SWNS.COM
'Hvis denne bil er til nogen anden end nummer 14, har I ingen ret til at parkere her. Jeg er ligeglad med, om hele gaden er ved at kollapse. Flyt nu din bil fra mit hus.' FOTO: WMAS/SWNS.COM

Dårligt naboskab
Det var Kirsty Sharmans nabo, der havde tilkaldt ambulancen, fordi hans kone, Liz Ryder, havde svært ved at trække vejret.

Allerede inden ambulance-hændelsen havde der været konflikter mellem Kirsty Sharman og nabo-parret. Ifølge Liz Ryder har der været 'igangværende vanskeligheder' mellem de to parter.

Vanskeligheder der førte til, at parret fik et polititilhold mod Kirsty Sharman i januar.

Forkastelige handlinger
Manden der dømte Kirsty Sharman, Christopher Rushton, formand for magistratet, sagde til hende, at hendes handlinger var dybt forkastelige, og at ambulancefolk ikke burde blive udsat for sådan noget.

Kirsty Sharmans advokat, Hayley Keegan, sagde i retten på vegne af sin klient, at hun undskylder mange gange til ambulancefolkene og er klar over, at hendes handlinger var dybt uacceptable.

Udover bøden på 120 pund skal hun betale offertilskud på 165 pund.