Sygt optagelsesritual: Tre teenagere sigtet for gruppevoldtægt af holdkammerat

Tre basketballspillere fra et high school-hold i Tennessee i USA er sigtet for at have gruppevoldtaget en yngre holdkammerat

(Foto: Google Maps)
(Foto: Google Maps)

Et sygt optagelsesritual på et high school-basketball-hold endte med, at en ung teenagedreng skulle på operationsbordet med opfattende skader.

Den unge spiller blev ifølge politiets sigtelser gruppevoldtaget af tre ældre spillere.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Politiet i Gatlinburg siger i en udtalelse tirsdag lokal tid, at de tre spillere bliver sigtet for at overfalde og voldtage en yngre holdkammerat. Overgrebet skete i sidste uge dagen før juleaften og skulle angiveligt have været en del af en optagelsesritual, som den unge spiller skulle igennem.

Politiet blev tilkaldt, efter den unge spiller var blevet bragt til hospitalet i LeConte med sine skader efter overgrebet. Det var drengens basketballtræner, der fik drengen bragt på hospitalet.

Ifølge politiet var drengens skader dog så omfattende, at han måtte overføres til University of Tennessee Medical Center i Knoxville, hvor han blev opereret for sine mange skader.

Drengen var i Gatlinburg med sine holdkammerater fra Ooltewah High School for at deltage i en basketball-turnering.

Idrætslederen på Ooltewah High School, Jesse Nayadley, fortæller til Chattanooga Times Free Press, at de tre voldtægtssigtede spillere nu er blevet bortvist fra holdet.

- Vi kan ikke oplyse nogen navne, fordi de alle er under 18 år. Og da skolen er lukket på grund af juleferien, har vi endnu ikke holdt et møde, hvor vi tager stilling til, hvordan de tre drenge skal straffes i forhold til skolen. Men rent sportsligt set, er det tre ikke længere en del af Ooltewahs baskerball-hold, siger idrætslederen.