Annonce:
Annonce:

Syv anholdt i omfattende hashsag

Syv mænd blev tirsdag anholdt i en større sag om organiseret hashhandel

Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland
Følg Hash og narko

Syv mænd mellem 27 og 62 år fremstilles onsdag i grundlovsforhør i forbindelse med en større sag om organiseret hashhandel i Pusher Street på Christiania.

En af de syv blev mandag anholdt i fængslet i Horserød, hvor han forvejen afsonede en hashdom, viser Ekstra Bladets research. Men det ønsker Københavns Politi ikke at bekræfte.

De er alle sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 tons hash, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De syv mænd blev anholdt tirsdag efter længere tids efterforskning. De blev anholdt i henholdsvis København, 'på resten af Sjælland' og på Lolland.

I forbindelse med anholdelserne foretog politiet ransagninger flere steder. Her blev der blandt andet beslaglagt cirka 10 kilo hash, joints, skunk og remedier til skunkproduktion og andre effekter, der kommer til at indgå i den videre efterforskning, skriver politiet.

I alt blev der ifølge politiet beslaglagt værdier for omtrent 11 millioner kroner.

Størstedelen af den hash, de er sigtet for at have solgt, er ifølge politiet solgt på Christiania gennem en periode på lidt over et år.

Klokken 9.30 stilles mændene for en dommer, som skal tage stilling til en eventuel varetægtsfængsling.

Præsten Thomas Gotthard forsøgte igennem et spind af løgne og sms'er at slippe afsted med at slå sin kone ihjel. Hør mere i 'Afhørt' om 'Præsten fra helvede' herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: