Syv døde: Børnehave i Kina ramt af eksplosion

Eksplosion ryster børnehave i Kina, kort tid efter mand angreb voksne og børn i en børnehave med kniv

Følg Krimi

En eksplosion rystede torsdag en børnehave i det østlige Kina, hvor syv personer er omkommet, mens 66 er sårede. Det oplyser det lokale politi.

Et foto, der er lagt på internettet af kinesiske medier, viser adskillige kvinder og børn, der sidder eller ligger på jorden. Nogle af dem bløder. En kvinde knuger et grædende barn.

Kraften fra eksplosionen betød, at flere fik flået deres tøj af. Eksplosionen er den seneste i en række af angreb mod kinesiske børnehaver.

En politimand på politistationen i Fengxian i Jiangsu provinsen siger, at myndighederne er ved at efterforske eksplosionen.

Eksplosionen skete ved porten til børnehaven, da børnene var på vej hjem om eftermiddagen, rapporterer nyhedsbureauet Xinhua med henvisning til beredskabstjenesten i Xuzhou city.

Voldelige overfald er sjældne i Kina sammenlignet med andre lande, men i de senere år har der været en række kniv- og økseangreb i landet. Mange af angrebene har været rettet mod børn.

For to uger siden dræbte en mand bevæbnet med en kniv to mennesker og sårede 18 andre. Manden var angiveligt psykisk syg.

I januar i år trængte en mand ind i en børnehave i Guangxi-provinsen, hvor han gik til angreb på børn med en kniv. 11 børn blev såret under angrebet i byen Pingxiang.

Mellem 2010 og 2012 var der en bølge af angreb mod børnehaver. I de fleste tilfælde har gerningsmanden været mentalt forstyrret.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.