Syv personer anholdt efter mulig skudepisode

Fyns Politi har anholdt syv personer i forbindelse med en formodet skudepisode

Syv personer anholdt efter mulig skudepisode

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Der var massivt politiopbud i Odense-bydelen Vollsmose tirsdag, hvor Fyns Politi anholdt syv personer i forbindelse med en formodet skudepisode. Der er ingen meldinger om sårede.

Klokken 18.10 fik Fyns Politi en anmeldelse om skud i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej. Ifølge et vidne blev der skudt mod en bil fra bagsædet af en anden sort, mindre bil. Umiddelbart efter blev de to biler set køre væk fra stedet i høj fart og i hver sin retning. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Se mere video på Local Eyes.

Afspærret
Krydset Vollsmose Allé og Åsumvej blev spærret, imens politiet foretog tekniske undersøgelser. Det oplyste Fyns Politi og meldte samtidig ud, at krydset mellem Nyborgvej og Ejbygade også var spærret for trafik i forbindelse med hændelsen, da de har foretaget undersøgelser i området i tilknytning til den formodede skudepisode.

På billeder fra stedet kan man se, at politiet både benyttede sig af droner og hunde i forbindelse med aktionen.

Lød som skud
Et øjenvidne fortæller til Ekstra Bladet, at flere patruljevogn har forladt krydset ved Vollsmose Allé og Åsumvej. Øjenvidnet har valgt at være anonym, men Ekstra Bladet er hans identitet bekendt.

- Jeg hørte, hvad der lød som skud. Kort tid efter kom strisserne myldrene. Størsteparten er dog smuttet fra stedet nu.

- Ved ankomsten vil jeg skyde på, at der holdt i hvert fald fire patruljebiler i krydset ved Åsumvej, men der er ikke skyggen af ambulancer i nærheden, som jeg ser det, siger øjenvidnet.