Syvårig dreng forsvandt: Tog på tog-udflugt

Syvårige Carl Jacob forsvandt fra Gentofte mandag eftermiddag, men heldigvis dukkede han op igen på Hovedbanegården i København

Frivillige leder efter den syv-årige dreng. Foto: Kenneth Meyer
Frivillige leder efter den syv-årige dreng. Foto: Kenneth Meyer

Nordsjællands Politi bad mandag aften klokken lidt over syv borgerne om hjælp til at finde en syvårig dreng, som havde været forsvundet siden klokken 16.

- Han blev kørt hjem fra skole i en taxi og sat af foran hjemmet klokken 16. Men han kommer ikke ind, fortæller vagtchef Michael Hansen fra Nordsjællands Politi.

Heldigvis hjalp efterlysningen, og klokken 20.45 kunne politiet bringe den glædelige nyhed, om at drengen var fundet, videre.

- Drengen var simpelthen taget på en lille udflugt med tog, for vi fandt ham på Københavns Hovedbanegård. Nu får han den spændende oplevelse, at han bliver kørt hjem til mor i en politibil.

- Har han det godt?

- Ja, han har det helt fint. Vi mener, at han nok bare har gået lidt rundt, siger Michael Hansen fra Nordsjællands Politi.

Ledte ved Klampenborg
Tidligere på mandagen havde en borger henvendt sig, fordi personen mente at have set drengen på Klampenborg Station.

Derfor ledte samaritter efter ham i området omkring stationen.

- Vi ved ikke, om drengen, der blev set der, faktisk var den syvårige. Men nu skal han i hvert fald hjem til mor, siger vagtchefen.