Syvårig forbrændt: Politi afviser rygte

Politiet beder folk om ikke at sprede rygter om drengen, der i går blev alvorligt forbrændt

Syvårig forbrændt: Politi afviser rygte

De sociale medier flyder over med rygter om, at den syvårige dreng, som i går blev alvorligt forbrændt, er afgået ved døden.

Men det er ikke sandt, lyder meldingen fra politiet.

- Drengen er i live. Han er i kritisk tilstand, og han får behandling, siger Sunniva Pedersen-Reng, kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi, til Ekstra Bladet. Hun tilføjer:

- Vi vil gerne opfordre folk til at afstå fra at sprede rygter om hændelsen.

Fyns Politi undersøger lige nu, om der ligger en kriminel handling bag det, der er sket. Flere vidner har henvendt sig, men politiet vil gerne tale med flere.

- Vi søger vidner, der har set, hvad der er sket, eller har set personer i området, lyder det.

Politiet fik anmeldelsen klokken 17.51, og den gik på, at den syvårige var blevet forbrændt ved legepladsen. Politiet kan ikke oplyse, om der var flere børn på stedet, eller om drengen var alene. Det vides heller ikke, hvem der ringede 112.

Teknikere fra politiet og hundepatruljer rykkede efter anmeldelsen ud til stedet for at sikre spor. Arbejdet fortsatte indtil efter midnat.

Den syvårige blev hentet i en ambulance og kørt til hospitalet med brandsårsskader. Han blev senere overført til Rigshospitalet, hvor han stadig ligger.

Kommunikationsrådgiveren ønsker ikke at gå nærmere ind på efterforskningen eller mulige teorier om, hvordan drengen blev så alvorligt forbrændt.

- Vi efterforsker sagen nu for at finde ud, hvad der er sket. Det er en alvorlig sag, og lige så snart vi kan melde noget ud, gør vi det, siger siger Sunniva Pedersen-Reng.