Tåge bremser helikopter-eftersøgning af mand

75-årig, dement mand forsvandt natten til onsdag fra sin bolig. Han er nu fundet igen

Den 75-årige mand er dement, at politiet vil meget gerne finde ham, så han kan komme tilbage til sit ældrecenter (Foto: Via Politiet)
Den 75-årige mand er dement, at politiet vil meget gerne finde ham, så han kan komme tilbage til sit ældrecenter (Foto: Via Politiet)

Ved du noget om sagen? Tip os på sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Opdatering klokken 09.20:

John er fundet igen, og han er i god behold. Politiet takker for hjælpen.

________________________________________________________

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde tidligt onsdag morgen en helikopter i luften for at finde en 75-årig, dement mand, som er gået fra sin bolig. Helikopteren måtte dog hurtigt lande igen, fordi tåge gjorde eftersøgningen svær.

- Manden hedder John Cloos, og vi han forsvandt omkring midnat, hvor plejepersonalet ikke kunne finde ham, siger Bo Georg Petersen, der er vagtchef i politikredsen.

Politiet opfordrer til, at man kigger i sine udhuse, hvis man bor i området omkring Nyråd på Sydsjælland.

Manden bor på ældrecentret Vinderbølle Strand ved Nyråd på Sydsjælland, og politiet kom med efterlysningen af manden via Twitter klokken lidt i to natten til onsdag.

Manden beskrives som 180 centimeter høj, kraftig af bygning, skaldet og med fuldskæg. Han bar en sort fleecejakke, mørke bukser og sorte sko med hvide såler, da han forsvandt. Han søger muligvis mod Vordingborg eller Stensved.

- Det er meningen, at helikopteren skal i luften igen senere i dag, hvis vi ikke finder ham. Vi har også haft hunde ude og søge hele natten, og de skal nok også ud igen, hvis han ikke bliver fundet, siger vagtchefen.

- Vi har egentlig søgt alle oplagte steder i nat, men vi må starte forfra her i morgentimerne, siger Bo Georg Petersen.

Har du set manden, må du meget gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.

Tidligt onsdag morgen søgte helikopteren efter den forsvundne mand. (Video: Per Rasmussen)