Taco-mand skulle hyre terror-Omars ven

Fastfood-shop knudepunkt i kriminelt spil

Hør hvordan Taco-ejeren har oplevet truslerne. (Foto: Jan Unger/redigering: Mikkel Cramon)
Følg Krimi

Et undseligt spisested på Frederiksberg er det centrale knudepunkt i et kriminelt spil, der har kørt i årevis og nu atter er blusset op.

Flere gange og senest ved flere lejligheder i slutningen af april er der blevet sat ild til bygningen, der huser Tacoshop på Nyelandsvej, ligesom afpresning ifølge politiets sigtelser af formodede gerningsmænd i sagen er del af det samlede billede.

Affæren inkluderer både bandemedlemmer, en god ven til den politidræbte terrorist, Omar el-Hussein samt andre centrale figurer fra de kriminelle indvandrermiljøer i København og på Vestegnen.

Speget sag
Blandt de senest fængslede i affæren er en såkaldt ’gammel kending’ fra Københavns Vestegn med både drabsforsøg og narko plus det løse på generaliebladet.

- Det er en noget speget sag med den taco-shop, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi, som behandler sagen omkring afpresning, trusler og brandstiftelse af Tacoshoppen på Nyelandsvej.

Omvendt siger ejeren af Tacoshoppen, Ali Zeinedine, at hans seneste problemer indirekte kan knyttes til terrorangrebet i København 14.-15. februar, der kostede både terroristen Omar el-Hussein samt to ofre livet.

- Alle mine seneste problemer med trusler på livet og brandstiftelse begyndte, da jeg efter terrorangrebet fandt ud af, at den person, som jeg i december sidste år havde ansat i min butik, var terroristen Omar El- Husseins bedste ven, siger Ali Zeinedine.

- Jeg ville ikke ansætte ham, men blev truet til at lave en aftale om ansættelse til 0 kroner i løn af en af de personer, der nu sidder varetægtsfængslet, siger Ali Zeinedine.

- Men hver dag måtte jeg udbetale 500 kroner sort.

Læs hele historien i EKSTRA!

Taco-mand: Jeg blev truet til at hyre terror-Omars ven

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+