Tæsket og stukket med kniv: Tre dømt i sag om drab

27-årig dræbt ved brutalt overfald i Aalborg i august i fjor

Tre mænd har i dag  hver fået 12 års fængsel for deres respektive roller i en sag om det blodige drab på 27-årige Jesper Skovbo.

Det skriver Nordjydske.

De dømte er 28-årige Andreas Andreassen, 25-årige Michael Moth Madsen og den 25-årige Givara Youssif Hamawandi, der er irakisk statsborger. Han blev samtidig idømt udvisning af landet for bestandigt, skriver Nordjydske.

Den dømte trio nægter, og dommene blev også anket på stedet.

Drabet var kulminationen på et overfald, der udspandt sig ved 18-tiden.

Før selve overfaldet havde der været trafikchikanerier, hvor en bil havde på kørt en anden.

Krimi Familien til dræbte Jesper: Vi forstår det ikke
Jesper Skovbo blev tævet ihjel her på Langelandsgade i Vejgård, hvor blodige tekstiler bagefter vidnede om hans blodige død. (Foto: René Schütze) Krimi Drama i sag om knivdrab: Ven til sigtet gik amok i retten

Det er politiets opfattelse, at opgøret kan knyttes til det kriminelle miljø i Limfjordsbyen, hvor både offeret og de nu dømte har rødder i hooligan, rocker- og bandemiljøet.

Her menes et længerevarende uvenskab parterne imellem at være den udløsende faktor for, hvorfor den 27-årige blev tæsket og dræbt af de nu dømte.

Efter sammenstøddet mellem bilerne forsøgte den 27-årige flygte til fods, men han blev indhentet ved hjørnet af Langelandsgade og Turøgade.

Jesper Skovbo blev stukket 12 gange med kniv og slået flere gange i hovedet med et jernrør for øjnene af en række chokerede borgere.

– Vi er fuldstændig knuste. Vi kommer aldrig over det. Den måde, han er taget fra os på, er vanvittig. Det kan ikke beskrives, hvordan det er at miste ham. Det er det værst tænkelige, en mor, far, søster kan opleve.

Sådan forklarede pårørende til den dræbte efterfølgende til Ekstra Bladet.