Tævede ung bilist: Blev sur over overhaling

22-årig slået med flere knytnæveslag i ansigtet

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 (alm. takst)

En mand blev angiveligt så rasende over at være blevet overhalet, at han fulgte efter den 22-årige bilist hjem - og herefter tævede ham.

Episoden fandt sted i aftes på Bækkeskovvej ved Hedensted, da den 22-årige foretog en overhaling af en bil med en kvindelig fører og en mandlig passager.

- I følge kvinden, som kørte bilen, var overhalingen helt vild. Den mandlige passager fandt også overhalingen vanvittig. Derfor fulgte de efter den 22-årig mand til hans bopæl i St. Dalby.

- Her blev den 22-årige - ifølge anmeldelsen - slået 3-4 gange i ansigtet med knytnæve. Bagefter blev han skubbet ind i sin bil, oplyser Peter Thaysen, der er leder af lokalpolitiet i Horsens, til Ekstra Bladet.

Tog nummer på bilen
Det er den 22-årige overhalende bilist, som har meldt sagen til politiet. Han tog registreringsnummeret på bilen.

- Vi efterforsker nu sagen. Vi har haft kontakt til den kvindelige fører, som også er ejer af bilen. Hun fortæller, at hun så de to mænd diskutere med store fagter. Vi har endnu ikke fået afhørt manden, der angiveligt slog den 22-årige, oplyser lederen af lokalpolitiet.

Peter Thaysen betegner det som en 'dum måde at afreagere på', hvis den mistænkte mand vitterlig har slået den 22-årige, som det fremgår af anmeldelsen.