Talte om at få børn inden Marc gik amok

Kun syv uger inden Marc Meyer Lindeskov tævede Sara Huus Lind ihjel, talte parret om at få børn sammen

Dette billede er angiveligt taget af en veninde til den dræbte Sara i en lejlighed i Odense for cirka to år siden. Sara var en spinkel kvinde på under 50 kilo, men hun havde ifølge Ekstra Bladets kilder en stærk personlighed. Privatfoto
Dette billede er angiveligt taget af en veninde til den dræbte Sara i en lejlighed i Odense for cirka to år siden. Sara var en spinkel kvinde på under 50 kilo, men hun havde ifølge Ekstra Bladets kilder en stærk personlighed. Privatfoto
Følg Krimi

Så sent som fredag 29. juli i år - syv uger inden han gik amok i en voldsrus - var smilene brede og drømmene store, da Marc Meyer Lindeskov og Sara Huus Lind var i knuse-humør hos den nu dræbte kvindes forældre i Oure på Sydfyn.

Parret fejrede sammen med Saras familie hendes mors, Laila Linds, fødselsdag, og ved den lejlighed blev der ikke lagt skjul på fremtidsplaner så bemærkelsesværdige, at Saras forældre nu husker tilbage på dem med ekstra stor smerte.

- Sara og Marc pjattede først med det, men det var ikke til at misforstå, at de mente det, når de sagde, at det kunne være sjovt at få børn sammen, fortæller Alex Jensen, far til Sara, om fødselsdags-sammenkomsten, da ingen havde den fjerneste anelse om, at Marc Meyer Lindeskov få uger senere kunne slå, sparke og trampe den spinkle kvinde ihjel i det, der tilsyneladende var sygelig jalousi.

Tæskede kæresten til ukendelighed: Tidligere arbejdsgiver i chok

Det hårdt ramte forældrepar er i sagens natur stadig i chok og dyb sorg nu få dage efter, at de blev vækket natten til lørdag og fik den for alle mødre og fædre værst tænkelige besked om, at deres datter var blevet taget fra dem på den mest brutale vis af den selvsamme mand, som de gik og havde en ny-sået forventning om kunne blive far til deres første barnebarn.

Den søde fremtidsmusik fra Sara og Marc ændrer imidlertid ikke ved, at datterens forholdsvis nye kæreste blev mødt med skepsis hos forældrene og Saras storebror, 25-årige Benjamin.

Tæskede sin kæreste ihjel: Mødtes med S-formand for få måneder siden

Her lægger en mand blomster ved den afdødes bolig i Svendborg. Video: Ole Frederiksen

Hans øjne var onde
- Nu i bagklogskabens klare lys kan jeg ikke lade være med at tænke på, at jeg fra første gang, jeg så ham (Marc) kunne se ondskab i hans øjne. Selv om han var venlig og høflig, så var der noget ubehageligt og ondskabsfuldt i hans blik, som dog dengang var svært at definere, husker Alex Jensen.

Far til dræbte Sara: Politiet svigter os

Sara mødte ifølge forældrene Marc otte-ni måneder inden drabet, men de havde kun været kærester det seneste halve år. Sara, der igennem hele sin ungdom havde haft både pige- og drengekærester, var øjensynligt forelsket i sin jævnaldrende 23-årige flamme, der grundet sin fortid i først Holstebro og siden Køge blev kaldt 'jyden'.

- Jeg ville jo ikke være sådan en far, der skræmte min datters kærester væk, så jeg holdt min skepsis mod Marc for mig selv. Han (Marc) var hammerdygtig til at være to personer. Det ene øjeblik den venlige og imødekommende, det næste den kolde, modbydelige. Er det ikke sådan, psykopater også er, siger Alex Jensen, hvis bekymring over datterens kæreste blev bekræftet af sønnen Benjamin.

- Vores søn brød sig heller ikke om ham. Benjamin nævnte blandt andet en episode, hvor han og Marc havde leget eller spillet bold med nogle mindre børn, og hvor Marc ifølge Benjamin havde opført sig uhørt voldsomt over for børnene, fortæller Alex Jensen.

 

Den sårede far er overbevist om, at datteren blev tæsket til ukendelighed i en voldsrus af jalousi. I timerne inden Marc gik amok i den lille 1. sals lejlighed på Søgårdsvej i Svendborg natten til i lørdags, havde Sara to tidligere pigekærester, som hun havde bevaret et venskabeligt forhold til, på besøg.

Var lige begyndt på uddannelse
- Sara var en selvstændig pige med egne meninger og holdninger, og hun havde aldrig problemer med at sige fra over for sine omgivelser. Det har hun nok også gjort i lørdags, siger Alex Jensen og tilføjer, at han håber, at nogen vil tage sig 'ordentligt' af Marc Meyer Lindeskov i fængslet.

- Det er ikke strafbart at ønske noget, som faren tilføjer.

Tæskede sin kæreste til ukendelighed: Derfor kan jalousi dræbe

Ekstra Bladet har tirsdag besøgt Kold College i det sydlige Odense, hvor Marc Meyer Lindeskov i august i år var begyndt på en kokke-uddannelse. Her bekræfter personale, at han var påbegyndt en uddannelse, men de ønsker ellers ikke at udtale sig om sagen.

Marc Meyer Lindeskov, der som barn boede med sin mor og to søskende i Holstebro, flyttede ifølge Ekstra Bladets oplysninger til Svendborg i september 2015. Indtil da havde han været ude på en kriminel glidebane med bande-tilhørsforhold på Sjælland og tidligere domme for blandt andet vold.

 

Flytningen til Fyn markerede en ny start, og den høje, veltrænede mand med det hidsige temperament blev fremhævet som det gode eksempel på succesfuld re-socialisering af Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, da hun i maj i år besøgte caféen Carlos Kitschen i Svendborg. Her arbejdede Marc Meyer Lindeskov, indtil han begyndte på sin kokke-uddannelse i Odense for kun en måneds tid siden.

Mette Frederiksen har i øvrigt siden udtrykt sin medfølelse til Sara Huus Lind og hendes familie. Marc Meyer Lindeskov er foreløbig varetægtsfænglset i fire uger. Han nægter sigtelsen om manddrab, men erkender vold med døden til følge.

 

Ufattelig blodrus: Marc trampede Sara ihjel

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.