Tante til otte dræbte børn: - De stakkels babyer

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i forbindelse med drab på otte børn i Australien

Lisa Thaiday kendte alle børnene, der fredag blev fundet dræbt med knivstik i Australien. (Foto: AP)
Lisa Thaiday kendte alle børnene, der fredag blev fundet dræbt med knivstik i Australien. (Foto: AP)
Følg Krimi

Pårørende til de otte børn i alderen 18 måneder til 15 år, som fredag blev fundet dræbt med knivstik i et hus i Australien, er i chok over blodbadet, der fandt sted bare seks dage før jul.

En 34-årig kvinde, der var mor til syv af ofrene, er indlagt på hospitalet med adskillige knivstik på hals og overkrop. Hendes tilstand beskrives som stabil.

Hendes kusine Lisa Thaiday fortæller, at hun er dybt fortvivlet over den ufattelige tragedie, der har ramt hendes familie.

- Jeg kan ikke forstå det. De stakkels babyer, siger Lisa Thaiday foran huset i Cairns-forstaden Manoora, hvor de dræbte børn blev fundet.

- Vi er en stor familie, og de fleste af os kommer fra Torres-strædet. Jeg kan ikke forstå dette, siger hun ifølge Brisbane Times.

Politiet er talstærkt til stede ved huset i Cairns-forstaden Manoora, hvor otte børn blev fundet dræbt med knivstik. (Foto: AP)
Politiet er talstærkt til stede ved huset i Cairns-forstaden Manoora, hvor otte børn blev fundet dræbt med knivstik. (Foto: AP)
 

Politiet bekræfter, at de otte børn er blevet fundet dræbt af knivstik. Politiet er massivt tilstede i kvarteret, hvor drabene er sket.

- Jeg kan berolige folk med, at de ikke skal være bekymrede for, om der kan ske mere, men det er selvfølgelig en tragisk, tragisk hændelse, siger politiinspektør Bruno Asnicar på et pressemøde.

En 20-årig mand, der er bror til de dræbte, gjorde det uhyggelige fund, da han ville aflægge et julebesøg i huset.

Ny tragedie i Australien: Otte børn dræbt af knivstik

Det er ikke oplyst, hvorvidt politiet eftersøger en gerningsmand til drabene.

- Vi har ingen personer, der formelt er mistænkte i sagen. Det er stadig tidligt i forløbet, siger politiinspektør Bruno Asnicar.

Det er anden gang i denne uge, Australien rammes af en tragedie. Mandag dræbte en islamisk ekstremist to gidsler på en cafe i Sydney.

Premierminister Tony Abbott har udsendt en kommentar til tragedien i Cairns.

- Alle forældre vil føle en dyb sorg over, hvad der er sket. Det er svære tider for vores land, lyder det fra premierministeren.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+