Taxachauffør dømt og udvist: Voldtog 24-årig kvinde på bagsædet

Offeret brød sammen på fortovet, så alarmcentralen havde svært ved at forstå hende

En 44-årig pakistansk taxachauffør fik tre års fængsel og blev udvist for voldtægt af en 24-årig kvinde. Modelfoto: Linda Johansen
En 44-årig pakistansk taxachauffør fik tre års fængsel og blev udvist for voldtægt af en 24-årig kvinde. Modelfoto: Linda Johansen

Efter en voldtægt i en taxa i Brønshøj græd det dybt chokerede offer så voldsomt i telefonen til alarmcentralen, at operatøren havde svært ved at forstå den 24-årige kvinde og finde ud af, hvor hun befandt sig.

Heldigvis kom et vidne forbi i det samme og overtog mobiltelefonen, så alarmcentralen kunne få den præcise adresse på Frederikssundsvej, så kvinden kunne få hurtig hjælp.

Opkaldet til alarmcentralen blev afspillet i Frederiksberg Ret, hvor den 44-årige pakistanske taxachauffør Shahzad Shariq i dag blev idømt tre års fængsel for voldtægten og udvist for bestandigt.

En 44-årig pakistansk taxachauffør kræves udvist, hvis han dømmes for voldtægten af en kvindelig kunde. Modelfoto: Linda Johansen Krimi Taxachauffør tiltalt: Låste dørene og voldtog beruset kvinde på bagsædet

Han nægtede sig skyldig, men erkendte, at han havde haft samleje med den kvindelige kunde.

Ifølge hans forklaring - som retten forkastede som utroværdig - tilbød den 24-årige at have sex med taxachaufføren for 300 kr., som han betalte. Hun gav ham derefter 100 kr. retur for taxa-turen, hævdede Shahzad Shariq.

Han tog betænkningstid med hensyn til anke og skal også betale kvinden 75.000 kr. i tort.

Den 44-årige har hustru og tre mindre-årige børn i København, men hele familien er pakistanske statsborgere og de har kun opholdt sig i Danmark siden 2011 - så retten havde ingen betænkeligheder ved at udvise den 44-årige. Inden han blev taxachauffør arbejdede han som opvasker.

Kørt afsides
Den 24-årige kvinde steg ind i taxaen på Amager Torv ved Strøget og bad om at blive kørt til Frederikssundvej. Hun var beruset efter en bytur, og taxachaufføren kørte i stedet til et øde område på Klintevej i Brønshøj.

Ifølge tiltalen kravlede han ind på bagsædet til kvinden, låste dørene, trak hendes leggings og trusser ned og voldtog hende, mens han sagde: 'I know you want it'. Ifølge tiltalen forsøgte kvinden at vride og sparke sig fri og sagde gentagne gange, at han skulle stoppe.

Efter voldtægten kørte taxachaufføren kvinden til Frederikssundsvej, hvor hun blev smidt af og straks ringede 1-1-2.

I retten havde den 24-årige svært ved at huske detaljer fra voldtægten, som hun forsøger at glemme.

Ved dommen blev Shahzad Shariq også frakendt retten til at køre taxa.