Annonce:
Annonce:

Taxachauffør nægter voldtægt: '16-årig lagde selv op til sex'

39-årig far til fire erkender, at han havde seksuelt samvær med en 16-årig taxakunde - men forklarer, at kvinden selv lagde op til det, og at det var ham, der stoppede det

En 39-årig taxachauffør er tiltalt for voldtægt af en 16-årig og for tre dage før, at have udsat en 21-årig for krænkelser. (Modelfoto: Lina Johansen)
En 39-årig taxachauffør er tiltalt for voldtægt af en 16-årig og for tre dage før, at have udsat en 21-årig for krænkelser. (Modelfoto: Lina Johansen)
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): Selv har en 16-årige pige forklaret, at hun var beruset og faldt i søvn under en taxatur på vej hjem fra byen og vågnede op ved, at taxachaufføren voldtog hende.

Taxachaufføren - en 39-årig mand - er tirsdag i retten, tiltalt for både voldtægt og blufærdighedskrænkelse begået over en periode på fire dage i februar i år.

Men ifølge ham var der ikke tale om voldtægt, men derimod frivilligt seksuelt samvær. I retten forklarede han, hvordan han samlede kvinden op i Københavns Indre By, hvorfra hun bad om at blive kørt hjem til Virum.

'Jeg stoppede det'
Han forklarede, at kvinden under hele turen var ved bevidsthed, og at hun på et tidspunkt bad ham stoppe taxaen, fordi hun skulle tisse. Da hun kom ind igen, rørte hun ved ham, lød hans forklaring.

Annonce:

- Hun rører mig på maven, og jeg siger til hende, at hun burde kende sine grænser. Men hun fortsætter og tager sin hånd ned i mine bukser, forklarede han og fortalte videre, at han først rørte kvinde på brysterne og efterfølgende i skridtet.

- Det hele var på hendes initiativ. Men jeg stoppede det og sagde, at det var forkert, forklarede manden, der er i et fast forhold og har fire børn.

Tiltale: Taxachauffør voldtog sovende 16-årig

Den 16-årige skal afgive forklaring i retten senere tirsdag, men det kommer til at ske for lukkede døre. Sagen startede med at rulle, da hun kom hjem til sin far efter taxaturen og fortalte, at hun var blevet voldtaget.

Først fire dage senere - ved hjælp af taxaselskabets elektroniske oplysninger - lykkedes det politiet at finde frem til den chauffør, der havde kørt turen, og den 39-årige blev anholdt.

Annonce:

Han erkendte med det samme at have kørt turen med pigen, men nægtede i første omgang - både under politiets afhøring og i grundlovsforhøret - at der havde været nogen former for seksuelt samvær. Den forklaring ændrede han senere, da han havde fået sin advokat, til, at han havde haft seksuelt samvær med kvinden.

Rørte kvinde på vej til hospitalet
I den andet forhold, som omhandler blufærdighedskrænkelse, har den 39-årige mand ifølge anklageskriftet befølt og forsøgt at kysse en kvindelig kunde foran Herlev Hospital, hvor kvinden skulle sættes af, fordi hun ville på skadestuen efter et styrt. Det skulle være sket tre dage før den voldtægt, han er tiltalt for.

Her forklarede den 39-årige mand, at han og taxakunden havde snakket godt sammen, og han fornemmede, at hun havde brug for lidt omsorg. Derfor gav han hende et klap på låret og sagde god bedring, inden hun forlod taxaen.

- Hun bad også om mit nummer, fordi hun gerne ville køre med mig tilbage igen, hvis ikke hun blev indlagt. Jeg fik også hendes, forklarede den 39-årige mand i retten.

Annonce:

Skrev sms'er
Ifølge kvinden selv var der dog ikke tale om venlige klap, men derimod en krænkende berøring, hvor manden ifølge anklageskriftet befølte hende på inderlåret og førte sine hænder op til hendes trussekant, selvom hun forsøgte at fjerne hans hånd.

Efterfølgende skrev taxachaufføren flere sms'er til kvinden, hvor han kaldte hende 'søde' og 'mus' og fortalte, at han havde en flaske vin til hende. To af de første sms'er blev besvaret af kvinden, men ingen af de efterfølgende.

Kvinden anmeldte efterfølgende chaufføren til både taxaselskabet og politiet. Hun afgiver ligesom den anden forurettede også forklaring tirsdag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: