Taxachauffør tiltalt: Låste dørene og voldtog beruset kvinde på bagsædet

44-årig kræves udvist af Danmark, hvis han dømmes for voldtægt af en taxa-kunde

En 44-årig pakistansk taxachauffør kræves udvist, hvis han dømmes for voldtægten af en kvindelig kunde. Modelfoto: Linda Johansen
En 44-årig pakistansk taxachauffør kræves udvist, hvis han dømmes for voldtægten af en kvindelig kunde. Modelfoto: Linda Johansen

En beruset kvinde steg ind i en taxa på Amager Torv ved Strøget i København for at blive kørt hjem efter en bytur. Men køreturen endte i et mareridt, da taxachaufføren, ifølge politiet, kørte afsides med kvinden og voldtog hende på bagsædet.

Efter voldtægten kørte taxachaufføren den yngre kvinde hen til Frederikssundsvej og satte hende af. Hun blev fundet fortumlet af en forbipasserende, der slog alarm til politiet.

I næste uge stilles den 44-årige taxachauffør for retten på Frederiksberg, hvor han er tiltalt for voldtægt under brug af vold eller trusler, som efter den seneste stramning af voldtægts-paragraffen som udgangspunkt skal straffes med tre et halvt års fængsel.

Den 44-årige er pakistansk statsborger og kræves udvist. Han nægter sig skyldig og har forklaret, at han havde samleje med kvinden, men at hun gjorde det frivilligt.

Voldtægten skete, ifølge tiltalen, den 28. september sidste år mellem klokken 02.30 og 03.00 på Klintevej i Brønshøj.

Låste dørene
Kvinden skulle køres fra indre by til Frederikssundsvej, men taxachaufføren kørte i stedet til Klintevej, hvor han standsede bilen.

Ifølge tiltalen gik han om til bagsædet, kravlede ind til hende og låste dørene, så hun ikke kunne flygte. Han holdt hende fast og lagde sig oven på hende vel vidende, at hun var beruset og ikke kunne gøre modstand.

Den 44-årige kyssede hende flere steder, bed hende i øret og sagde: 'I know you want it'. Så trak han hendes leggings og trusser ned og tiltvang sig samleje.

Kvinden forsøgte at vride og sparke sig fri og sagde gentagne gange, at han skulle stoppe.

Taxachaufføren blev anholdt et par uger efter voldtægten, da politiet fandt en video-overvågning fra Amager Torv, hvor kvinden ses stige ind i taxaen. Politiet fandt også video-overvågning fra Frederikssundsvej, hvor kvinden blev sat af.

Den 44-årige har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen. Foruden udvisning af Danmark kræver politiet at han frakendes retten til at køre hyrevognskørsel.