Teenager forsøgte at stjæle - så blev han tatoveret i panden

Det endte med at blive en dyr straf for den 17-årige dreng

Fredag forsøgte en 17-årig brasiliansk dreng angiveligt at stjæle en cykel. Det hævder den lokale tatovør og en ven i hvert fald, og derfor greb de ham på fersk gerning og besluttede sig for at give ham en lærestreg.

Den 27-årige tatovør Maycon Carvalho dos Reis og en 29-årig ven Ronildo Moreira de Araujo tvang ham til at sætte sig på en stol, mens de filmede episoden.

I videoen spørger de ham angiveligt, hvad han vil have tatoveret i sin pande. Af ren og skær rædsel svarer han ikke, og han må derfor vente på, at de er færdige med at tatovere deres besked i panden på ham. Til sidst står der: 'Jeg er en tyv og en taber'.

Det skriver det brasilianske medie G1, som har fundet frem til, at den 17-årige dreng har været forsvundet fra sin familie og formentlig bor på gaden.

'Han er ikke dyr'
Lørdag blev de to mænd varetægtsfængslet for at mishandle teenageren.

- Politiet handlede korrekt. Hvis han prøvede at stjæle eller berøve nogen, skulle de have ringet til politiet og ikke tortureret ham, siger Ariel de Castro Alves, der er advokat hos Statsrådet for Menneskerettigheder i São Paulo, til G1.

Teenageren fortæller selv til nyhedsmediet, at han ønskede at dø, da han så, hvad de havde tatoveret i panden på ham. Hans mor er chokeret over, hvordan overfaldet kunne ske.

- Vi har brug for at få det fjernet fra hans ansigt, for han er ikke et dyr. Mange dømmer han, men ingen kender hans historie. Det eneste vi ønsker er retfærdighed, siger Vania Rocha til G1.

Hun fortæller samtidig, at sønnen har psykiske problemer, og hun håber, at han nu kan få hjælp til at få det bedre.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri