Thailand: 32 udlændinge anholdt for at spille bridge

En dansker, tre svenskere og 12 briter var angiveligt blandt en gruppe anholdte, som politiet i Thailand sigtede for at spille bridge

32 udlændinge er anholdt for at spille bridge i Thailand. (Foto: Colorbox).
32 udlændinge er anholdt for at spille bridge i Thailand. (Foto: Colorbox).

32 ældre, bridge-spillende udlændinge, heriblandt angiveligt en dansker, tre svenskere og tre nordmænd, blev onsdag anholdt af thailandsk politi i byen Pattaya.

Det skriver BBC.

Anholdelserne skete i en bridge-klub under en razzia mod gambling.

Selvom formanden for bridge-klubben fortalte politiet, at de ikke spillede om penge, men om point, blev udlændingene anholdt for hasardspil, fortæller politibetjent Colonel Suthat Pumphanmuang ifølge Sky News til nyhedsbureauet AFP.

Turist trampet ihjel af elefant i Thailand

Løsladt torsdag
Bridge-spillerne blev angiveligt anholdt for at have brudt en lov fra 1935, der siger, at ingen spiller må være i besiddelse af mere end 120 spillekort, skriver det lokale medie Pattaya One.

Udlændingene - der ifølge nyhedsbureauet AFP tæller 12 briter, tre nordmænd, tre svenskere, to australiere, en tysker, en dansker, en canadier og en newzealænder - blev løsladt ved kaution på 5.000 baht, svarende til ca. 937 kroner, torsdag.

Det er ikke offentliggjort, hvor resten af de anholdte kommer fra.

De blev løsladt efter 12 timer i politiets varetægt - ifølge Sky News var der dog en enkelt person, der ikke var i stand til at betale, og som derfor stadig er i fængsel, fortæller politiet.

Thailand har strenge love mod gambling, og ifølge BBC er næsten alle former for spil forbudt.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, der torsdag aften ikke har fået nogen melding om en anholdt dansker, men som vil undersøge sagen nærmere. Der kan dog først forventes svar fredag.

Bjarne var med 'dødsfærge': 'Det er dybt tragisk'