Tidligere FBI-agent stjal kæmpe-beløb: Købte biler og plastikoperationer

Sportsvogne, kosmetiske operationer til konen og en tur til Las Vegas var noget af det, Scott Bowman brugte konfiskerede narkopenge på

Det var blandt andet en Dodge Challenger som denne, som den tidligere FBI-agent købte. Her en tilfældig model. (Foto: AP).
Det var blandt andet en Dodge Challenger som denne, som den tidligere FBI-agent købte. Her en tilfældig model. (Foto: AP).

Den tidligere FBI-agent Scott Bowman indrømmede mandag at have stjålet 136.000 dollars, omkring 880.000 danske kroner, der var konfiskerede narkopenge.

Det skriver CNN.

Pengene brugte han blandt andet på et par sportsvogne og på kosmetiske operationer til sin kone, har myndighederne fortalt.

Manipuleret med vidne
45-årige Scott Bowman, der arbejdede i Los Angeles-afdelingen, har ifølge CNN også indrømmet at have indsendt falske rapporter og at have manipuleret med et vidne i forsøget på at skjule sine spor.

Apple-boss Tim Cook ses her i Kina foran billedet af netop den type telefon, iPhone 5C, som FBI har fået låst op med hjælp fra hackere. (Foto: Alexander F. Yuan/AP) Mobil Apple holdes ude: FBI kan ikke fortælle hvordan iPhone blev hacket

Hans advokat, James Spertus, fortæller til CNN, at Bowman tager det fulde ansvar for sine handlinger.

Ifølge en pressemeddelelse fra det amerikanske justitsministerium får han efter planen sin dom den 15. august.

Narkotika-penge
Det var angiveligt biler af typerne Dodge Challenger og Toyota Scion, som Scott Bowman kastede penge efter, skriver N.Y. Daily News.

Pengene havde den tidligere FBI-agent været med til at beslaglægge fra organisationer, der distribuerede narkotika, i løbet af sommeren 2014.

Ifølge N.Y. Daily News forfalskede han rapporter om, hvor mange penge der var blevet beslaglagt.

Dennis Hastert er blevet dømt for at betale bestikkelsespenge til et af sine sexofre. (Foto: AP) Politik Toppolitiker i fængsel: Bestak sine sexofre

Risikerer 70 års fængsel
Udover pengene, han brugte på at købe biler, investerede Scott Bowman blandt andet i dæk, fælge og et højtalersystem.

Derudover brugte han 15.000 dollars, cirka 97.000 kroner, på kosmetiske operationer til konen og købte en tur til Las Vegas.

Ifølge N.Y. Daily News risikerer han at få op mod 70 års fængsel for sine handlinger - selvom det ifølge mediet forventes, at straffen bliver lavere.

Hackerne har fundet en sikkerhedsfejl i softwaren, der gør det muligt at få adgang til en låst iPhone 5C. (Foto: Apple) Mobil FBI afsløret: Betalte hackere for at åbne iPhone