Tidligere rockerborg brændt ned til grunden

En gård, hvor den kriminelle gruppering Gremium MC har været bosat, er brændt ned til grunden natten til lørdag

Tidligere rockerborg brændt ned til grunden

Der var massivt brandarbejde igang ved bygningen. Video: LocalEyes

Der har været en voldsom brand i en gård mellem Bogense og Ore på Fyn natten til lørdag.

Gården, der ligger på adressen Grydhøj 12, har tidligere været i politiets interesse, da rockergruppen Gremium MC har holdt til der.

Politiet har således haft kontakt til flere personer på adressen siden 2017, hvor den oprindeligt tyske rockergruppe flyttede ind.

- Branden er slukket. Vi skal have en brandinspektør ud og undersøge arnestedet en gang i næste uge, siger vagtchefen ved Fyns Politi lørdag morgen.

Ekstra Bladet har talt med naboer, som fortæller, at der var tale om en voldsom brand, hvor det hele stod i flammer i løbet af et par timer.

De fortæller dog også, at det er et stykke tid siden, at der har været rockere på adressen.

Rockerpræsident udvist: Trampede Brothas-medlem i hovedet

Ældste og største
Det var i 2017, at politiet gjorde opmærksom på, at beboere i området ville se en større tilstedeværelse fra ordensmagten i forbindelse med indflytningen af deres nye motorcykel-kørende naboer.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været ude på den omtalte adresse flere gange, og at vi har truffet nogle folk med tilhørsforhold til gruppen Gremium.

- Hvis grupperinger slår sig ned et sted, så er vi som politi altid interesseret i at vise vores tilstedeværelse, sagde leder af efterforskning af organiseret kriminalitet, Jens Langdal, dengang til Fyens.

Rockergruppen blev stiftet i Mannheim, Tyskland, i 1972, hvor den siden har vokset sig til den største rockerklub i Tyskland.

Tysk politi anser Gremium for at være i samme liga som Hells Angels og Bandidos. Rockerklubben har mere end 140 afdelinger på verdensplan.