Tidligere rockerboss forsvundet

Kørte ulykkesbil i 2012: Medpassager er nu død - Eftersøgt og mistænkt for narkokørsel

Bandidos' tidligere Europa-præsident er forsvundet. Svensk politi leder nu efter ham. (Foto: Jan Sommer)
Bandidos' tidligere Europa-præsident er forsvundet. Svensk politi leder nu efter ham. (Foto: Jan Sommer)
Følg Krimi

Rockerklubben Bandidos’ tidligere Europa-præsident danskeren Jim Tinndahn er sporløst forsvundet. Han har været væk siden juni sidste år. Svensk politi vil ellers gerne stille ham en række yderligere spørgsmål i forbindelse med en trafikulykke tilbage i 2012.

- Vi ved ikke, hvor han er, og vi undrer os, siger Ola Stockelius fra politiet i Skåne til Kvällsposten.

- Han er tidligere blevet afhørt om ulykken, så det virker mærkeligt. Jeg tror egentlig ikke, at hans forsvinding har noget at gøre med ulykken. Snarere med noget helt andet, siger Ola Stockelius.

Han siger samtidig, at man fortsætter med at lede efter Tinndahn. Dømmes han, kan det betyde op til fire års fængsel.

Mr. Bandidos: Var rockerboss for hele Europa

Baggrunden er en voldsom soloulykke 7. oktober 2012, hvor Tinndahn og en medpassager efter en fest hos Bandidos’ afdeling i Malmø var på vej til Helsingborg, hvor Tinndahn har bopæl.

Rockerduoen kørte i Tinndahns firehjulstrækker af mærket Audi Q7 med den tidligere Bandidos-boss bag rattet. Og ulykken skete netop, som de lidt udenfor Malmø var på vej ind i en rundkørsel. Her mistede de herredømmet over den store vogn, der først ramte et autoværn og derefter røg i grøften.

Det skriver den svenske avis, Kvällsposten.

Den 34-årige medpassager, Carlos Åkesson, blev voldsomt kvæstet ved ulykken blandt andet med svær hjerneskade. I sidste uge døde han.

Og med baggrund i dødsfaldet har svensk politiet fået fornyet interesse i Tinndahn, fordi han nu mistænkes for uagtsomt manddrab i forbindelse med dødsulykken. Han er ligeledes sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand.

Fiduskunst og magistervrøvl