Annonce:
Annonce:

'Tiktok-manden' fængslet: - Endelig tror nogen på pigerne

Kvinden, der startede sagen mod manden, der er blevet kendt under navnet 'Tiktok-manden', er lettet over, at han er fængslet

Annonce:
Følg Krimi

En forløsning.

Det er essensen af Diana Rasmussens følelser, da hun onsdag formiddag stod foran Dommervagten i Københavns Byret, hvor den 29-årige mand, der er kendt under navnet 'Tiktok-manden', blev fremstillet for to voldtægter, et voldtægtsforsøg, to tilfælde af blufærdighedskrænkelser og to forsøg på ulovlig tvang over for piger eller unge kvinder.

Hun satte sig i november 2020 for at stoppe manden, som, hun mener, står bag utallige overgreb på piger og unge kvinder, og i en ny discovery+ dokumentarserie ‘F**k ikke med piger’, der ikke er offentliggjort endnu, kan man følge hendes kamp.

- Endelig er der nogen, der stoler på os. Endelig er der nogen, der tror på pigerne. Så det betyder alt, siger Diana Rasmussen, der konstant kæmper for at holde tårerne tilbage.

Diana Rasmussen fik ikke set den sigtede i retten, fordi der var begrænsede pladser. Hun havde ellers ønsket at få mulighed for at kigge ham i øjnene på vegne af alle de piger, der har anklaget ham. Foto: Henning Hjorth
Diana Rasmussen fik ikke set den sigtede i retten, fordi der var begrænsede pladser. Hun havde ellers ønsket at få mulighed for at kigge ham i øjnene på vegne af alle de piger, der har anklaget ham. Foto: Henning Hjorth
 

Annonce:

Den 29-årige nægter sig skyldig og ville ikke afgive forklaring i grundlovsforhøret, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 15. juni. Det foregik for lukkede døre.

Det er han sigtet for

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i alle nedenstående sigtelser:

- Voldtægt 23. maj 2020 cirka klokken 23 ved et busstoppested i Jægerspris: Ved at have trængt op i en kvinde, der var beruset, mens hun stod foroverbøjet over kølerhjelmen på en bil. Han fortsatte med at tiltvinge sig samleje med vold, selvom hun sagde nej og prøvede at skubbe ham væk, idet han holdt hende for munden og fastholdt hende.

- Blufærdighedskrænkelse på et ukendt tidspunkt i juni 2020 i en bil på en parkeringsplads i Rødovre: Ved at have befølte offeret på inderlåret tæt på skridtet og taget hende hårdt om hendes ene bryst.

- Blufærdighedskrænkelse på et ukendt tidspunkt i august 2020 i en lejlighed i København: Ved at have befølt hende på bryster og numse, taget hænderne om hendes ansigt og sagt, at hun skulle kysse ham, hvorpå han førte hendes ansigt hen til sit og fik hende til kysse sig på kinden.

- Forsøg på ulovlig tvang ved i slutningen af august 2020: Ved via Snapchat at have forsøgt at tvinge offeret til at mødes med sig ved at skrive, at han vidste, hvor hun boede og gik i skole, og at han ville sende nogle efter hende, hvis ikke hun og hendes veninde ville mødes med ham. Det mislykkedes, fordi offeret blokerede ham på Snapchat.

- Voldtægt 14. marts 2021 cirka klokken 13 i Søborg: Ved uden samtykke at have foretaget analt samleje med offeret, idet han holdt fast i hendes hals og slog hende på numsen, hoften og brystet.

- Forsøg på voldtægt 14. marts 2021 klokken 22.30 i Søborg: Ved at have forsøgt samleje med offeret uden hendes samtykke ved at have holdt hende om halsen, mens han forsøgte at trænge ind i hende. Det mislykkedes, fordi hun vred sig fri. Ligesom han uden samtykke opnåede andet seksuelt forhold en samleje idet han, efter offeret havde afvist at give ham oralsex, pressede hendes hoved ned i sit skridt og førte sit lem ind i hendes mund.

- Forsøg på ulovlig tvang 27. marts 2021 omkring klokken 23: Ved at have forsøgt at tvinge forurettede til at have sex med sig, idet han over telefonen sagde: 'hvis du ikke har sex med mig, bliver det værst for dig selv', og skrev til hende, at han ville dele hendes sugardating-profil til hendes arbejdsgiver og familie. Det mislykkedes, fordi hun nægtede.

Historier væltede ind
Diana Rasmussen mødte 'Tiktok-manden', der på trods af navnet har huseret på flere sociale medier, herunder særligt Snapchat, i 2019. I november 2020 fandt hun ud af, at den 29-årige havde kontaktet en af hendes teenagedøtre i november 2020.

I frustration lavede hun et opslag om ham på Facebook.

- Og så begyndte de her historier at vælte ind. Det er noget af det hårdeste, jeg har prøvet i mit liv, siger hun.

Undervejs stiftede hun en Facebook-gruppe, der i dag har over 200 medlemmer for at lave et samlingsrum for de piger.

- Jeg følte, at jeg var nødt til at gøre noget. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor der ikke var nogen, der havde samlet alle de her piger. Hvorfor folk bare var ligeglade, siger hun og fortsætter:

- Jeg følte mig så magtesløs, og så kom Discovery ind i billedet og hjalp, siger hun.

Tobias Grotkjær Elmstrøm er bistandsadvokat for alle de forurettede i sagen. Foto: Henning Hjorth
Tobias Grotkjær Elmstrøm er bistandsadvokat for alle de forurettede i sagen. Foto: Henning Hjorth
 

Annonce:

Hun oplever nogle piger, der har været fulde af skyld, skam og selvbebrejdelse, og som har troet, at de var alene.

- Det er meget sårbare piger, vi snakker om, så de er de perfekte ofre. Det er udsatte unge, som jeg var, som jeg kunne se meget af mig selv i, siger hun og tilføjer, at det betyder mere, end hun kan beskrive, at både Discovery og nu politiet har lyttet til dem.

- Det her gælder ikke kun de ofre, der er nu og har været, det gælder de ofre, der kunne komme. Det gælder jeres børn, det gælder politikernes børn, det gælder alles børn.

- Kan du forstå, hvis nogen har den opfattelse, at  du har sat ham i en gabestok? 

- Jeg ville godt kunne følge deres tankegang, men jeg kan ikke forstå det. Det var ren og skær frustration. Jeg ville ønske, at jeg ikke skulle gøre det så offentligt, men der var ingen anden mulighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: