Annonce:
Annonce:

'Tiktok-manden' tiltalt i ny sag om ni seksualforbrydelser

Dagen efter, at en 29-årig blev varetægtsfængslet for en serie forbrydelser mod piger, fortsætter en anden retssag mod ham ved Retten i Helsingør, hvor han er tiltalt for overgreb mod fire mindreårige piger

Annonce:
Følg Krimi

Retten i Helsingør, Ekstra Bladet: Dagen efter, at den 29-årige 'Tiktok-mand' blev varetægtsfængslet i Københavns dommervagt, sigtet for to voldtægter, et voldtægtsforsøg, to blufærdighedskrænkelser og to forsøg på ulovlig tvang mod piger eller unge kvinder, er han igen i retten. Denne gang i Helsingør.

Her er den 29-årige tiltalt i en sag om ni seksualforbrydelser, herunder voldtægt af en 14-årig pige, seks blufærdighedskrænkelser, trusler og forsøg på ulovlig tvang mod samlet fem mindreårige ofre.

Forbrydelserne, som den 29-årige nægter, skal være begået i sommeren 2019, sommeren 2020 og oktober 2020.

Annonce:

Voldtægten mod den 14-årige pige skete, ifølge tiltalen, ved halv tre-tiden om natten ved et plejecenter i Jyllinge. Pigen forsøgte at skubbe ham væk, da han befølte hende på brysterne og i skridtet, men han tog fat i hendes hænder og holdt dem fast, mens han voldtog pigen stående op mod et træ.

Den 14-årige pige blev, ifølge tiltalen, også flere gange udsat for blufærdighedskrænkelser af 'Tiktok-manden', som til sidst truede med at slå hende ihjel.

Det er Tiktok-manden tiltalt for i Retten i Helsingør

1) Blufærdighedskrænkelse og andet kønsligt forhold end samleje med mindreårig: Ved 4. juli 2019 på et handicaptoilet på Dyrehavsbakken i Klampenborg at have befølt en 14-årig pige på brysterne og i skridtet, selvom hun protesterede og forsøgte at skubbe ham væk, ligesom han formåede hende til kortvarigt at tage hans penis i munden.

2) Blufærdighedskrænkelse og voldtægt af mindreårig: Ved ultimo juli 2o19 klokken 2-2.30 ved et plejecenter i Jyllinge at have befølt en 14-årig pige på brysterne og i skridt, selvom hun protesterede og forsøgte at skubbe ham væk, ligesom han havde samleje med hende uden samtykke, idet han holdt fat om hendes hænder og holdt dem fast.

3) Blufærdighedskrænkelse: Ved i slutningen af juli 2019 over Snapchat at have presset en 14-årig pige til at sende nøgenbilleder af sig selv til ham.

4) Blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang: Ved flere gange i juli-august 2019 at have tvunget en 14-årig pige til at sende flere nøgenbilleder af sig selv og på live kamera at klæde sig af og røre sig selv, mens han optog det uden hendes viden og samtykke, under trusler om at videresende nøgenfotos af hende til hendes forældre og venner.

5) Trusler: Ved i juli-august 2019 via telefonopkald og beskeder at have sagt til en 14-årig pige, at han ville finde ud af, hvor hun var og slå hende ihjel eller stikke hende ned.

I de fem første forhold er offeret den samme 14-årige pige.

6) Blufærdighedskrænkelse: Ved 26. maj 2020 omkring klokken 16.45 at have krænket en 15-årig piges blufærdighed, idet han befølte hende på numsen og tilbød hende penge for sex på en strand omkring Gilleleje

7) Trusler: Ved at have truet to 15-årige piger med, at han ville opsøge dem og 'skære halsen over på dem' eller lignende.

8) Blufærdighedskrænkelse: Ved 7. juli 2020 via internettet at have krænket blufærdigheden hos to 13-årige piger, idet han under påskud af at være tøjdesigner og søgte modeller via webcam overtalte dem til mod betaling at afklæde sig til undertøj, optog det uden deres kendskab, og foreslog, at de mod betaling skulle gøre, hvad han sagde i fire minutter uden at sige nej, eller endnu en gang at vise sig i undertøj, mens tiltalte onanerede.

9) Forsøg på ulovlig tvang: Ved på flere tidspunkter mellem 7. juli og 28. oktober 2020 via internettet at have sagt til de samme to 13-årige, at han ville sende den i forhold 8 omtalte video til deres forældre, hvis de ikke sendte flere billeder af sig selv, som han kunne onanere til.

 

Mor vidnede
Moderen til den 14-årige pige blev afhørt som vidne i retten i dag, og hun forklarede, at hendes datter i sommeren 2019 ændrede adfærd, var utryg og især blev bange for voksne mænd.

- Hun sagde, hun var bange for, at der kunne ske hende noget, fortalte moderen.

Hendes datter sendte en sms en dag og sagde, at moderen ikke måtte åbne døren, hvis der kom en mand hjem til hende.

Annonce:

- Jeg kunne ikke få ud af hende, hvad det handlede om, men hun var virkelig bange. Jeg troede på det tidspunkt, at hun var blevet uvenner med en jævnaldrende kammerat. Det var først, da hun senere fortalte, hvad der var hændt hende, at hun fortalte, at han havde truet med at komme hjem til mig med et usb-stik med billeder, så jeg kunne se, hvilken 'fucking luder' hun var, forklarede moderen.

Den 14-åriges mor forklarede i retten, at datteren siden episoderne i sommeren 2019 har haft det dårligt psykisk:

- Det er gået lidt frem og tilbage. I perioder har hun haft det rigtigt dårligt, fortalte hun.

Da datteren selv blev afhørt for lukkede døre i Retten i Helsingør på sagens første dag, 27. april, var den tiltalte 29-årige ført ind i et andet retslokale, hvor han påhørte pigens forklaring. Her optog han, ifølge anklager Margit Wegge, i strid med retsplejeloven en videooptagelse med pigens forklaring, som han forsøgte at dele med en bekendt på SnapChat.

Den forbudte optagelse blev opdaget af rettens personale, og nu er den 29-årige også tiltalt for dette forhold, som han kun delvist erkender, men ikke vil udtale sig om. Forholdet skal nu skilles ud til en særskilt sag, fordi rettens personale skal afhøres som vidner.

Annonce:

Ville have sex på stranden
I tiltalen mod 'Tiktok' manden indgår også en episode på en strand ved Gilleleje 26. maj, hvor han skal have befølt en 15-årig pige på numsen. Det overværede pigens veninde, Dagen efter ringede han, ifølge tiltalen, til den 15-årige og hendes jævnaldrende veninde og truede med at skære halsen over på pigerne.

I retten fortalte veninden til den forurettede 15-årige, at de var kørt med den 29-årige og hans 'lillebror' ud til stranden, hvor de spillede backgammon. Han havde sagt til den forurettede, at hvis han vandt over hende, så skulle hun sutte hans pik.

- Det syntes hun ikke var sjovt. I bilen på vej hjem sagde han, at hun bare var en luder. Han var sur og aggressiv og vi forlangte at komme ud af bilen, forklarede offerets veninde.

Dagen efter ringede den 29-årige, og de to veninder var på medhør.

- Han begyndte at sige grimme ord til min veninde, at hun var luder og tarvelig. Jeg sagde til ham, at det skulle han ikke sige til min veninde og jeg kaldte ham pædofil. Så truede han med at skære halsen over på os. Det lød som om han mente det, og jeg var bange resten af dagen, forklarede veninden som vidne.

Annonce:

Københavns politi efterforsker nu et nyt sagskompleks mod *Tiktok-manden' efter at op mod 60 kvinder samlet har anmeldt ham for en serie af seksuealforbrydelser.

Anklager Margit Wegge og forsvarer Glenn Verding Hein har holdt deres procedurer om den 29-åriges skyld, hvorefter sagen udsættes til senere på dagen. Retten forventer at kunne afsige skyldkendelse klokken 15 i dag.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Onsdag blev 'Tiktok-manden' varetægtsfængslet i en anden sag om bl.a. voldtægt og blufærdighedskrænkelse.

Diana Rasmussen, der har sat sig for at stoppe 'Tiktok-manden' i reagerer på, at han er blevet varetægtsfængslet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: