Annonce:
Annonce:

Tiltale: 16-årig pige voldtaget på efterskole

Anklagemyndigheden har rejst tiltale mod 19-årig mand, som var på besøg hos pigen

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 19-årig mand er blevet tiltalt for at have voldtaget en 16-årig pige under et besøg på pigens skole, Kongenshus Efterskole i Sønder Resen ved Karup.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Voldtægten har efter politiets opfattelse fundet sted søndag 22. april. Her var den 19-årige på skolen for at besøge den 16-årige. Ekstra Bladet erfarer, at de to tidligere har været kærester, og at de i en periode har set hinanden som venner.

Under besøget opstod imidlertid en situation, der gjorde, at pigen kontaktede personale på skolen og fortalte, at hun var blevet voldtaget. Siden blev der sendt bud efter en vagtlæge.

Annonce:

Anmeldte voldtægt dagen efter
Pigen meldte voldtægten til politiet dagen efter, og efter at have undersøgt stedet på skolen, hvor voldtægten angiveligt havde fundet sted, og efter at have fået de første oplysninger fra de specialister, som har haft undersøgt pigen, valgte politiet natten til 24. april at anholde den 19-årige.

Den 19-årige nægtede sig skyldig og blev løsladt efter afhøring. Politiets jurister har siden vurderet bevismængden og har altså nu valgt at rejse tiltale.

Det er ikke usædvanligt, at elever på Kongenshus Efterskole får besøg af udefrakommende. Det fortæller skolens pressekontaktperson Henriette Mønsted.

- Vi vurderede overhovedet ikke, at der var fare på færde, da den 19-årige kontaktede vagtlæreren på skolen og spurgte, om han måtte komme på besøg. Han har tidligere været på besøg flere gange og under forskellige arrangementer, hvor der overhovedet ingen problemer var, og hvor han opførte sig eksemplarisk, siger Henriette Mønsted til Ekstra Bladet.

Skolen var også godt klar over, at de to tidligere havde været kærester, oplyser Henriette Mønsted til Ekstra Bladet.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår retssagen skal for ved Retten i Viborg.

Henriette Mønsted fortæller til Ekstra Bladet, at skolen som sådan ikke har noget at gøre med sagens parter længere. Skat har nemlig kort efter voldtægtsepisoden i en helt anden anledning begæret Kongenshus Efterskole konkurs.

Skolens i alt 30 elever er derfor nu spredt for alle vinde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: