Tiltale: 34-årig kvinde tævet ihjel

39-årig er tiltalt for drab - han brugte i følge tiltalen massiv vold mod hustruen

En 39-årig mand skal fredag, ifølge planen, tage plads på anklagebænken i en sag ved Retten i Roskilde, hvor han er tiltalt for at dræbe sin 34-årige kone med rå og gentagen vold.

Manden, der har pakistansk baggrund, nægter sig skyldig, det oplyser mandens advokat, Michael Juul Eriksen.

Volden, der er beskrevet i anklageskriftet, udspandt sig over en periode på godt to måneder fra 2. august til 2. oktober 2018.

Ifølge anklageskriftet tvang han deres fælles børn til at kigge på, mens han tævede offeret. Det skete blandt andet med et aluminiumsbat, en skruemaskine og bagsiden af en økse.

Fik revet øret delvist af
Ligeledes blev kvinden sparket i hovedet med en sådan voldsomhed, at hendes ene øre delvist blev revet af.

Anklageskriftet beskriver endvidere, at kvinden de sidste to måneder, hvor hun var i live, blev holdt indespærret i lejligheden, hvor manden havde opsat video-overvågning

Den sidste og fatale vold, kvinden i følge tiltalen blev udsat for, skete om aftenen 1. oktober i parrets hjem. I flere timer blev hun udsat for vold. Hun blev blandt andet rusket og hevet op i strubehovedet.

Kvinden døde af sine kvæstelser dagen efter på Rigshospitalet.

Regionalmediet sn.dk har tidligere skrevet, at det var børnene, der fandt kvinden og slog alarm til politiet. Manden var da forsvundet fra hjemmet.

Manden er desuden tiltalt for vold mod børnene.