Tiltale: 35-årig filmede voldtægter og misbrug af seks børn

En 35-årig mand er tiltalt for 26 voldtægter af seks børn mellem 4 og 12 år, som han angiveligt skulle have begået mellem maj 2013 og november 2014

En 35-årig mand kræves idømt forvaring for seksuelle overgreb mod i alt seks børn mellem 4 og 12 år. Retssagen mod manden begynder på mandag. (Foto: Per Rasmussen)
En 35-årig mand kræves idømt forvaring for seksuelle overgreb mod i alt seks børn mellem 4 og 12 år. Retssagen mod manden begynder på mandag. (Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 35-årig mand, der er beskyttet af navneforbud, er blevet tiltalt for i alt 47 forhold om blufærdighedskrænkelse og voldtægter af børn. Forhold, som han angiveligt skulle have begået i perioden mellem maj 2013 og november 2014, hvor han blev anholdt af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Manden har siddet varetægtsfængslet lige siden.

På mandag tager en domsmandsret ved Retten i Nykøbing Falster stilling til anklageskriftet, hvoraf det fremgår, at det især er en enkelt syv-årig dreng af de i alt seks børn, som overgrebene er gået ud over. Drengen blev ifølge anklageskriftet lovet en tur til Lalandia som belønning og blev siden udsat for hele 24 voldtægter, mellem han var syv og otte år. Overgrebene fortsatte også på trods af, at drengen sagde både 'av' og 'det gør ondt'.

Den 35-årige har ifølge anklageskriftet fotograferet og filmet overgrebene, og film og billeder er blevet delt på internettet via film- og chattjenester. En del af materialet er havnet hos en mand i England, som blev dømt for et år siden.

Flest overgreb skete i lejlighed
En dreng, der på gerningstidspunktet var fire år, har været udsat for blufærdighedskrænkelser. Det samme har en dreng på syv og en pige på fem. En dreng på seks har været udsat for to voldtægter, mens en dreng på 12 menes at have været udsat for voldtægt 10 gange af manden.

Alle voldtægterne og de forskellige andre former for blufærdighedskrænkelser af børnene har fundet sted på forskellige adresser. Flest er dog foregået i en lejlighed på Sydhavsøerne.

Ud over de mange tilfælde af voldtægter og blufærdighedskrænkelser af børn, er manden også tiltalt for at besidde vanvittigt store mængder børneporno. Hele 111.000 billeder og 21.000 film med seksuelle overgreb på børn har manden haft liggende på sine computere og andet it-udstyr. Det er politiets opfattelse, at manden har samlet materialet i perioden mellem 1996 og 2014.

Kræves idømt forvaring
Ifølge Lolland-Falsters Folketidende står manden til en forvaringsstraf - altså den hårdeste straf, som man kan blive idømt i Danmark - uden en decideret tidsafgrænset periode bag tremmer.

- Vi nedlægger påstand om forvaring, skriver senioranklager Bo Bjerregaard i anklageskriftet.

Desuden vil anklagemyndigheden kræve, at manden ikke fremover må have børn under 18 år boende hos sig, medmindre politiet tillader det.

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)