Tiltale: Filmede sex-misbrug af hjælpeløs 19-årig

Kvinde mener sig udsat for drugrape, mens gerningsmanden filmede overgreb med sine mobiler

(Genrefoto: Janus Engel)
(Genrefoto: Janus Engel)

Mens en 19-årig kvinde lå nøgen og hjælpeløs i en lejlighed i Hvidovre blev hun udsat for seksuelle overgreb, som gerningsmanden fotograferede og video-filmede med sine to mobiltelefoner.

Sådan lyder tiltalen mod den formodede sexforbryder, 39, som den 18. juni stilles for retten i Glostrup.

Han er blandt andet tiltalt for at have tvunget den 19-årige til oralsex, blufærdighedskrænkelse og for at have optaget utugtige billeder og film af offeret.

Den 39-årige nægter sig skyldig, og forklarer, at den 19-årige frivilligt var sammen med ham.

Var det drugrape?
Hun mener derimod, at hun blev udsat for drugrape, så hun lå hjælpeløs i mandens lejlighed, mens han gennem femten timer mellem nytårsdag og den 2. januar i år udsatte hende for en stribe seksuelle overgreb.

De to kendte hinanden i forvejen og var sammen gået hjem til den 39-årige, men herefter skilles forklaringerne om, hvad der skete. Der var dog ikke tale om, at de som i andre sager om drugrape var mødtes på en bar, hvor hun fik listet et stof i sin drink.

Politiet ønsker ikke inden retssagen at oplyse, om der er fundet beviser for drugrape. Men det vil blive et bevis-tema under sagen.

Den 39-årige er ikke varetægtsfængslet.

Gemte optagelser på sine mobiler
Ifølge tiltalen skete sexovergrebene mellem klokken 17 den 1. januar og klokken 08 den 2. januar, hvor den 19-årige blev 'hensat i hjælpeløs tilstand'.

Hun var ude af stand til at gøre modstand, da den tiltalte udsatte hende for flere overgreb, lyder tiltalen.

Undervejs brugte han sine to mobiltelefoner til at optage fotos og film af den 19-årige, som han gemte på sine to mobiltelefoner, hvor politiet fandt optagelserne.