Tiltale: Kuffert-manden voldtog filippinsk au-pair pige

Tre kvindelige logerende blev ofre for 'Kuffert-manden' i Lyngby, lyder tiltalen

Den 31-årige er nu tiltalt for to voldtægter og et drab begået mod tre kvindelige logerende. (Foto: Eksta Bladet)
Den 31-årige er nu tiltalt for to voldtægter og et drab begået mod tre kvindelige logerende. (Foto: Eksta Bladet)

Tre kvinder, som 'kuffert-manden' i Lyngby fandt som logerende gennem boligannoncer på nettet, blev alle ofre for den 31-årige syrer.

To af kvinderne blev voldtaget, mens den 48-årige italienske kvinde Giancarla Coppi blev kvalt, hendes lig pakket ned i en kuffert og kørt i en cykeltrailer til et krat ved Helsingør-motorvejen i Kongens Lyngby, hvor liget blev dumpet.

Sådan lyder tiltalen mod den 31-årige, som til juni stilles for retten i Lyngby. Han nægter sig skyldig.

Oprindeligt var den 31-årige sigtet for en voldtægt mod en 29-årig logerende i sin lejlighed den 8. maj sidste år og for drabet på Giancarla Coppi. Men under efterforskningen fandt politiet frem til endnu en kvindelig logerende, der, ifølge tiltalen, blev voldtaget af den 31-årige.

Truet med kniv
Det skete den 13. juni sidste år, hvor den 31-årige, ifølge anklageskriftet, truede sin logerende med en kniv, tog halsgreb på hende og udsatte hende for en godt en time lang voldtægt.

Offeret var en filippinsk au-pair pige, der havde lejet værelset hos den 31-årige, fordi hun i en kort periode manglede et sted at bo.

Den 31-årige syrer blev anmeldt af sin nabo, der mistænkte, at der var sket noget frygteligt. Privatfoto. Krimi Nabo tav i to døgn: Mistænkte 'Kuffertmanden' for kvindemord

- Vi har efterforsket os frem til flere kvinder, som har boet hos ham i korte perioder. Det er sket gennem bankoplysninger eller kvitteringer for betalt husleje. Vi har også talt med tidligere logerende, som ikke har været udsat for overgreb, siger politikommissær Henning Svendsen, Nordsjællands politi, til Ekstra Bladet.

Det var først, da politiet opsøgte au-pair pigen, at hendes uhyggelige oplevelser hos den 31-årige kom for dagens lys.

Tvunget til at tie stille
Ifølge anklageskriftet blev hun truet til at tie stille om voldtægten. Dagen efter voldtægten sendte den 31-årige en SMS til den logerende, hvor han truede med at offentliggøre 'kompromitterende' billeder af hende på internettet og sende dem til hendes familie, hvis hun fortalte nogen om voldtægten.

Den 31-årige syrer gav selv politiet navnet på sin logerende, inden den dræbte var identificeret. Privatfoto. Krimi Lyngby-mandens offer var smidt ud af Scientology

Den 31-årige fandt sine kvindelige logerende via annoncer om værelse til leje blandt andet i Den Blå Avis.

Allerede i april sidste udviste han seksuel interesse for en 29-årig logerende, som senere blev voldtaget. Han sneg sig til at fotografere hende nøgen, og billedet sendte han til en vens mobiltelefon.

Tre dage senere kastede han sig over den 29-årige, lyder tiltalen. Han truede hende med en kniv, tog halsgreb og tvang hende til samleje og oralsex.

Løsladt af dommerne
Hun anmeldte voldtægten, men både retten i Lyngby og Østre Landsret løslod den 31-årige, fordi dommerne ikke troede på kvindens forklaring om, at hun blev truet med en 37 cm. lang kniv og grebet hårdt i halsen. Den 31-årige overbeviste dommerne om, at kvinden frivilligt havde sex med ham.

Den 31-årige syrer slap for varetægtsfængsel i voldtægtssagen, fordi retten troede på hans forklaring om, at hans logerende frivilligt havde sex med ham. (Foto: Eksta Bladet) Krimi Derfor blev 'Lyngbymanden' løsladt

Da han var på fri fod igen den 12. maj sidste år, fortsatte han med at leje sit værelse ud. Han fik først kontakt med au-pair pigen, der blev voldtaget den 13. juni. Da hun skyndte sig at flytte efter voldtægten, lejede han værelset ud til den 48-årige Giancarla Coppi, der tidligere var medlem af Scientology Kirken.

Hvorfor hun skulle dø, er ikke blevet klarlagt. Politiet har ikke fundet beviser for, at også hun blev voldtaget. Ifølge tiltalen blev hun kvalt den 27. juli om eftermiddagen, hvorefter han pakkede liget ned i en kuffert, satte den på en cykeltrailer og kørte den til et krat på Klampenborgvej ved Helsingør-motorvejen, hvor han efterlod kufferten.

Liget blev først fundet om aftenen den 29. juli efter at den 31-åriges nabo havde ringet til politiet med sin mistanke om, at den 31-årige havde slået sin logerende ihjel. Naboen blev først anholdt og mistænkt for medvirken til drabet, men efterforskningen har renset ham.

Hvem har set denne cykeltrailer ? Og hvor er den nu ? Politiet tror, at liget af den 48-årige kvinde skjult i en kuffert blev transporteret væk med traileren. Krimi Politiets teori: Kvalt og fragtet væk i cykeltrailer

Anklageskriftet mod kuffert-manden rummer tiltaler for blufærdighedskrænkelse, voldtægter, ulovlig tvang, privatlivs-krænkelse, drab og usømmelig omgang med lig.

1 af 4 Den 48-årige italienske kvinde fandt værelset hos den 31-årige udlejer via nettet. (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 4 Liget af den 48-årige blev skjult i en kuffert og kørt væk på en cykeltrailer.
3 af 4 Området hvor liget blev dumpet i et krat tæt på Helsingør-motorvejen.
4 af 4 Den 31-årige er nu tiltalt for to voldtægter og et drab begået mod tre kvindelige logerende. (Foto: Eksta Bladet)