Tiltale: Kvinde så på mens kæresten havde sex med mindreårig lillesøster

Kvinden er også tiltalt for at optage sexvideo og billeder af sin stedsøster, som hun sendte videre til en mandlig bekendt

Retten i Nykøbing behandler på mandag en usædvanlig sag, hvor en 25-årig kvinde er tiltalt for at se passivt til, mens hendes kæreste havde sex med hendes mindreårige lillesøster. Foto: Per Rasmussen
Retten i Nykøbing behandler på mandag en usædvanlig sag, hvor en 25-årig kvinde er tiltalt for at se passivt til, mens hendes kæreste havde sex med hendes mindreårige lillesøster. Foto: Per Rasmussen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 25-årig kvinde og hendes et år ældre kæreste er blevet tiltalt for seksuelt misbrug af kvindens i dag 14-årige stedsøster på et tidspunkt, hvor pigen knap var fyldt 14 år.

Det fremgår af et anklageskrift fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som Ekstra Bladet har fået indsigt i.

Mens manden er tiltalt for at have haft fuldbyrdet samleje med pigen på et tidspunkt mellem 27. februar og 21. marts i år på den 25-årige kvindes adresse i Nykøbing Falster, så er kvinden tiltalt for at se passivt til. Det fremgår af anklageskriftet, at kvinden sad ved siden af de to i samme seng, mens samlejet fandt sted.

Kvinden reagerede - igen ifølge anklageskriftet - heller ikke på et tidspunkt enten før eller efter samlejet, hvor manden lod pigen udføre oralsex på sig. Her lå den 25-årige ifølge anklageskriftet under den samme dyne uden at gribe ind.

Optog billeder af pigen
Kvinden er desuden tiltalt for mellem 21. og 22. marts at have optaget et videoklip på sin mobiltelefon, mens hun ifølge anklageskriftet hjalp stedsøsteren med at bruge en dildo. Både videoklippet og en stribe still-billeder af pigen af seksuel karakter har kvinden ifølge anklageskriftet sendt videre til en mandlig bekendt.

Også den bekendte har på et tidspunkt været sigtet i sagen, fordi han kom i besiddelse af seksuelle billeder og videoklip af en mindreårig pige. Men politiet har ifølge BT valgt at droppe sigtelsen mod den bekendte.

- Han vidste ikke, at pigen på de billeder, som han fik tilsendt, var under 15 år, så sagen er afsluttet for hans vedkommende, siger advokaturchef Jeanette Wincentz Andersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til BT.

Retssagen begynder på mandag og afvikles ved Retten i Nykøbing Falster foran en dommer og to domsmænd. Det fremgår af anklageskriftet, at der også vil være en bistandsadvokat til stede under retssagen, som vil kræve erstatning til den 14-årige pige.