Tiltale: Millionær mishandlede dansk kone i sex-palads

Er tiltalt for sexmisbrug af i alt fem kvinder - anklageren kræver 12 års fængsel

Shoja Shojai boede i et lejet palæ i udkanten af rigmandsenklaven Marbella på den spanske solkyst. (Foto: AP/ politi)
Shoja Shojai boede i et lejet palæ i udkanten af rigmandsenklaven Marbella på den spanske solkyst. (Foto: AP/ politi)

Den spanske anklagemyndighed har færdiggjort et uhyggeligt anklageskrift mod den britiske forretningsmand Shoja Shojai, der er tiltalt for sexmisbrug af i alt fem forskellige kvinder. Han risikerer 12 års fængsel.

Det skriver den spanske avis El Pais.

I centrum for den uhyggelige sag er hans danske kone med hvem, han har to børn med. Hun skulle sammen med mange andre kvinder have været en del af et sexharam på et palads i den spanske ferieby Marbella, skriver Daily Mail.

Sagen begyndte at rulle, da 57-årige Shoja Shojai i marts 2014 blev anmeldt for vold i hjemmet, og politiet efterfølgende ransagede hans arabisk-inspirerede palæ.

Bag de storslåede porte til ejendommen Casa Nabil levede ni kvinder og en flok småbørn i overdådig luksus, og alle gik klædt i orientalske gevandter, skrev avisen El Mundo den gang.

Men alt var ikke lutter idyl. Ifølge anklageskriftet havde den britiske forretningsmand nemlig lokket kvinderne til Spanien med et løfte om en modelkontrakt.

Shoja Shojai boede i et lejet palæ i udkanten af rigmandsenklaven Marbella på den spanske solkyst. (Foto: AP/ politi) Krimi Dansk-gift rigmand anklages for at holde sexslaver

I stedet blev de udsat for 'psykisk terror' og ifølge anklageskriftet blev de også dopet med rohypnol og efterfølgende sexmisbrugt.

'Den tiltalte fastholdt et dominerende forhold med tvang under hele deres ophold i Spanien, han fratog dem deres penge, tvang dem til at udøve ikke ønskede seksuelle ydelser og fik dem til at tage fortrydelsespiller dagen efter, ligesom de skulle tage antibiotika og andre sløvende midler', lyder det blandt andet i anklageskriftet ifølge Daily Mail.

Måtte ikke tale
Flere af kvinderne fødte børn i deres fangenskab, og disse børn oplevede også hans grufulde side ifølge anklageskriftet.

- Han tvang dem til at se voldelige film med deres små børn. Han indførte en regel om, at børnene ikke måtte tale, men kun smile.  Han sørgede for, at de altid smilte til sociale sammenkomster og ikke græd og viste følelser, står der videre i tiltalen.

Shojai Shojai lever i dag i London, og han har endnu ikke kommenteret den seneste udvikling i sagen. Han har dog tidligere fortalt, at han mener, at sagen er en stor sammensværgelse. Ifølge den britiske millionær er det en tidligere elskerinde, der står bag anklagen. Hun skulle nemlig have stjålet tøj og smykker for flere millioner pund, mens han var tilbageholdt af spansk politi.

Kender du den danske kvinde - eller har du oplysninger om sagen? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

1 af 2 Shoja Shojai, 57, er født i Iran, men har siden fået britisk statsborgerskab. (Politifoto)
2 af 2 Shoja Shojai boede i et lejet palæ i udkanten af rigmandsenklaven Marbella på den spanske solkyst. (Foto: AP/ politi)